שש שעות ו-29 דקות, זה הזמן שלקח לסוכני המוסד לפרוץ ל-32 כספות סודיות, לנטרל את מערכת האזעקה, לשבור שתי דלתות ענק ולהמלט עם לא פחות מחצי טון של חומר סודי ביותר, כך חושף העיתון האמריקני "ניו יורק טיימס", בהתייחסו לפעולה המבריקה של המוסד בעומק איראן.
על פי התיאור הדרמטי, שכמו לקוח מסרטי ריגול, הסוכנים הגיעו למתקן סודי בשכונת דארב שבמרכז העיר טהרן בסביבות השעה 23:00 בלילה כשהם יודעים שהשומרים של המתקן הסודי יגיעו רק בשעה שבע בבוקר.
על פי הדיווח, הפורצים נצטוו על ידי מפעיליהם לצאת מהמתקן בשעה חמש לפנות בוקר, על מנת שיהיה להם די זמן להימלט מהעיר בטרם יספיקו השומרים לדווח על הפריצה.
החום שהפיק הציוד בו השתמשו הפורצים להתיך את קירות הפלדה של הכספות האיראניות עמד על לא פחות מ-3,600 מעלות צלזיוס. הפורצים המתקדו רק במספר כספות, אלו שהכילו מידע על תוכנית הגרעין של המדינה.
בעיתון נטען כי מספר כתבים מכלי תקשורת שונים זכו להיחשף לחלק מהמסמכים שהוצאו מהכספות האיראניות והמסמכים הוכיחו מה שרבים מהפקחים הבינלאומיים חשדו, כי איראן נערכת להרכבת כלי נשק גרעיניים.