צילום: גיל אליהו

אשקלון: ניסו לגנוב מעטפת מזומנים - וגילו בורקס

שני חשודים נתפסו במארב לאחר שניסו לגנוב בתחכום כסף מרכב של עובד בנק • כשפתחו את "מעטפת הכסף" גילו במקום מאפים • החשוד הסביר לשוטרים: "הייתי רעב"

הסיפור הבא נשמע כאילו נלקח מסרט בורקס, רק שהפעם מעורב בו גם המאפה הטעים והשומני. שני חשודים נתפסו במארב של המשטרה, בניסיון לגנוב מרכב ש"פינצ'רו" ונהגו יצא. כשאספו את "מעטפות המזומנים" – גילו שעובד הבנק הרעב מילא אותה בבורקסים.

על פי המשטרה, מדובר בשני חשודים שפעלו בשיטתיות. לפי החשד, השניים היו גונבים מתוך רכב שנהגו עסק בתיקון תקר בגלגל, אותו גרמו בעצמם. הפעם, כאמור, רגע לפני מעצרם "על-חם", הצליחו החשודים לגנוב פעם נוספת מתוך רכב, בציפייה כי בשקית סכום כסף. אלא שהפעם היו בשקית שנגנבה בורקסים. אתמול (שלישי) הוגש נגדם כתב אישום בבית המשפט על ידי חטיבת התביעות במשטרה.

במשך שבועות פעלה המשטרה באשקלון ללכידת החשודים. השניים היו מגיעים סמוך לבנקים בעיר ומאתרים רכב השייך לעובד בנק. אחד החשודים היה מפנצ'ר את אחד הצמיגים. לאחר שבעליו שב אל הרכב, החשודים היו ממתינים שזה יבחין בתקלה ויפעל להחליף את גלגל הרכב בחלופי. בזמן זה אחד מהחשודים היה ניגש לרכב ולוקח את תיקו של האזרח שהכיל אלפי שקלים.

רגע המעצר // צילום: דוברות המשטרה

לפני כשבוע ימים פעלו בלשים כנגד החשודים שנצפו סמוך לבנק ברחוב הגבורה בעיר אשקלון. השוטרים הבחינו באזרח שיצא מסניף הבנק וניגש אל רכבו, שם גילה תקר בגלגל. האזרח הביא למקום איש נוסף שיעזור לו להחליף את הגלגל, ובעודם עוסקים במלאכה, אחד החשודים ירד מרכב סמוך, ניגש לרכב התקול ולקח שקית שהייתה מונחת על המושב. משם הוא חזר לרכב ממנו יצא. בנקודה זו פשטו עליו ועל שותפו השוטרים.

 שני החשודים נתפסו כשברשותם השקית אותה גנבו. אלא שהשקית הכילה "רק" מספר בורקסים אותם רכש האזרח מיד לאחר שיצא מהבנק.

החשודים שנעצרו הועברו לחקירה. שם התברר כי אחד מהם הוא שוהה בלתי חוקי כבן 41 מגיאורגיה ללא אישורים. בחקירתם קשר החשוד האחר, תושב אשדוד כבן 56, את עצמו לשקית הבורקסים וטען כי נאלץ לגנוב אותה מאחר והיה רעב. מעצרם של השניים הוארך במהלך השבוע ואתמול, כאמור, הגישה חטיבת התביעות לכיש כתב אישום כנגדם בבית המשפט באשקלון.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...