אנגליה: סטוק ירדה, ווסט ברום בחיים

מי שסומנה כיורדת בטוחה לפני כחודשיים גברה 0:1 על טוטנהאם משער של ליברמור בתוספת הזמן • סטוק ספגה הפסד דרמטי 1:2 מול קריסטל פאלאס

צילום: רויטרס // אוהדי ןווסט ברום לא מאמינים

לא ברור איך, אבל ווסט ברומיץ' עדיין לא ירדה לצ'מפיונשיפ. מי שסומנה כיורדת בטוחה לפני כחודשיים גברה הערב (מוצ"ש) 0:1 על טוטנהאם משער של ליברמור בתוספת הזמן ורשמה 11 נקודות מ-15 האחרונות האפשריות עם המאמן הזמני דארן מור. 

לאחר מכן, היא הייתה צריכה שסאותהמפטון לא תנצח את אברטון ובדקה ה-96 סטיבן דייויס קבע 1:1 ששמר על סיכוי ההישרדות של ווסט ברום. כדי שזה יקרה, הבגיז חייבים שהמפגש בין סוונזי (הפסידה 0:1 לבורנמות') לסאותהמפטון בשלישי יסתיים בתיקו, ששתי הקבוצות יפסידו במחזור הסיום, ורק אז ניצחון על קריסטל פאלאס ישלים מה שנראה בלתי אפשרי עד לא מזמן. 

מי שירדה סופית היא סטוק סיטי, אחרי עשר עונות בפרמיירליג, בעקבות הפסד דרמטי 1:2 לקריסטל פאלאס. ברייטון של בירם כיאל ותומר חמד הבטיחה עוד עונה בפרמיירליג לאחר שגברה בשישי 0:1 על מנצ'סטר יונייטד. ווסטהאם קרובה להישארות אחרי 0:2 על לסטר סיטי. 

מחר: מנצ'סטר סיטי – האדרספילד, ארסנל – ברנלי, צ'לסי – ליברפול.

ווסט ברום עדיין לא ירדה ליגה // צילום: גטי אימג'ס

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר