עוד פדיחה: הריאליטי המגוחך של עדי שילון

איך תכנית שיועדה לשעת פרה-פריים חשובה הגיעה ליום שישי בצהריים? • להלן ביקורת טלוויזיה על הריאליטי החדש-ישן של עדי שילון שלא יצא לכם להכיר, ועדיף שלא תכירו

עדי שילון, צילום: קוקו

להחזיר את המנה הזאת למטבח: מדהימים הדברים שנתקלים בהם בשעות המתות של לוח השידורים. למשל, תוכנית הבישול החדשה של רשת, "היכון, הכן, שף!" שהוחבאה בשעה ‭ 15:30‬ בצהרי יום שישי, אבל נפתחה במשפט הבא של המגישה עדי שילון: "ערב טוב לכם הצופים בבית, וערב שמח ומעורר תיאבון לקהל שלנו באולפן".

כן, משהו כנראה השתבש בדרך. הפורמט, המבוסס על הריאליטי הבריטי ‭ ,Ready, Steady, Cook‬ כלל לא תוכנן להיזרק לשעה המשונה הזאת אלא יועד במקור לשידור כבר לפני כמה חודשים בשעה שלפני "אולפן שישי". אבל בחצי השנה שחלפה מאז פיצול ערוץ ‭ ,2‬ ניכר כי רשת מתקשה לקבל החלטות ולדבוק בהן, הפקות קמות ונופלות, מתבטלות או זזות, ועזיבתו של סמנכ"ל התוכן, ארז בן הרוש, בשבוע שעבר היא זעזוע של ממש בתוך כל חוסר היציבות הזה.

כמזכרת הוא השאיר מאחוריו עוד תחרות בין שפים סטייל "קרב סכינים" (הפעם, יומי לוי מול טום אביב), כשבפועל מדובר בעוד תפקיד הנחיה שעדי שילון לא מרגישה בו בנוח. מ"מחוברים" ועד "מנת היום", שילון עוד לא מצאה את הפורמט הטלוויזיוני הנכון עבורה שבו היא לא תצא מגוחכת ותחכך ידיה במבוכה מול המצלמות. למזלה, אף אחד לא רואה טלוויזיה בשישי בצהריים.

"היכון, הכן, שף!", רשת 13, שישי 15:30


גם ב"מחוברים" היא לא התחברה. דן, עדי ומירי שילון // צילום: מאיר פרטוש טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר