צילום: דודו גרינשפן // ברק בכר. שלושה משחקים ביתיים ברצף

ברק בכר: "יש לנו הרבה עליות וירידות"

מאמן הפועל ב"ש לקראת המפגש בטרנר מול מ.ס אשדוד: "מודעים לחסרונות שלנו, ועושים הכל על מנת להשתפר. לא היינו צריכים להתעסק בשיפוט מול מכבי ת"א" • טאהא: "אתקן את הטעויות שלי"

הפועל ב"ש תארח מחר (שני) באצטדיון טוטו טרנר את מ.ס אשדוד. האלופה חוזרת למגרש הביתי שלה אחרי ההפסד במשחק העונה למכבי ת"א וכעת מחכים להם שלושה משחקי בית רצופים (מ.ס אשדוד, מכבי פ"ת ובית"ר ירושלים). 

עם זאת, בתחילת הסיבוב ב"ש עשתה שתי תוצאות תיקו רצופות בבית מול הפועל חיפה ובני יהודה כך שבבירת הנגב לא יזלזלו ביריבות: "אין משחקים פשוטים בליגה הזאת בטח בשלב הזה של העונה", אמר הבוקר (ראשון) המאמן ברק בכר לקראת המפגש מחר מול היריבה מהתחתית והוסיף: "אשדוד קבוצה טובה שהתייצבה והם בהחלט קבוצה שמקשה. נתכונן לדברים הטובים שלהם בהתאם". 

עוד הוסיף בכר: "כולם רואים שהליגה השנה יותר צמודה והקבוצות הכביכול קטנות יותר מקשות. אין משחקים קלים, לא מול הקטנות בטח שלא מול הגדולות. צריכים להיות טובים בלי קשר ליריבה".

על הקבוצה שלו אמר בכר: "אני מסכים שיש השנה הרבה עליות וירידות. המטרה מחר היא לבוא מהתחלה וללחוץ, להיות אגרסיביים. אנחנו מודעים לזה ועושים הכל כדי לשפר את זה. המטרה היא כמו תמיד להסתכל על עצמנו. במשחק האחרון בליגה לא עשינו מה שהיינו צריכים והתעסקנו בשיפוט, מה שלא היינו צריכים לעשות. צריך לעשות מה שעשינו טוב במשחק מול ק"ש".

הפועל ב"ש תחסר מחר את הקשר ג'ון אוגו המורחק ואת החלוץ בן שהר הפצוע. בכר התייחס לכך ואמר: "בשביל זה יש סגל גדול ושחקנים שאמורים לקחת מנהיגות. השחקנים מודעים לזה שהם צריכים לקחת על עצמם יותר כששחקנים אחרים פצועים או מורחקים ואני מאמין שהם יעשו את זה".

על השאלה מתי הבלם הפורטוגלי מיגל ויטור ישוב מהפציעה ברצועת הברך אמר בכר: "הוא מתקדם יפה מאוד. אני לא רוצה סתם לזרוק פה תאריכים. בשבוע הבא הוא אמור לחזור להתאמן חלקית עם הקבוצה ובסך הכל ההחלמה שלו טובה מאוד".

אליניב ברדה. מתאקלם בתפקיד החדש // צילום: אודי ציטיאט

לצידו של ברק בכר ישב הבלם לואי טאהא, שישוב מחר להרכב הפותח אחרי שהיה מורחק במשחק הגביע מול עירוני ק"ש, זכר לכרטיס האדום שספג נגד מכבי ת"א בשבוע שעבר. "זאת היתה טעות שלי ואני לוקח אחריות עליה" הודה טאהא והוסיף: "אני מקווה שזו הטעות האחרונה. אני חס וחלילה לא מזלזל בשופט ולא באף אחד. אני אתקן את זה".

לגבי העונה הקשה שעוברת על הקבוצה שלו אמר טאהא: "אין ספק שהשנה הולך קצת קשה אבל לוקחים את הדברים הטובים מהמשחקים ולומדים מהדברים הלא טובים. אני מקווה שמחר עם הטירוף והקהל שידחוף אותנו נחזור להיות הפועל ב"ש האמיתית".

טאהא התייחס לנוכחות של אליניב ברדה שהפך לעוזר מאמן שני אחרי שעבר את אירוע הלב ולכך שהוא שוחח עם השחקנים לפני המשחק מול ק"ש בגביע המדינה. "ברור שאליניב תמיד משפיע לטובה על הקבוצה על המגרש ומחוצה לו. הוא דיבר עם השחקנים נגד ק"ש ונתן להם מוטיבציה לחזור למשחק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...