שמחה גדולה במשפחת יוסף: נכדו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל ונינתו הודיעו אתמול על אירוסיהם.
החתן, אברהם יוסף (20), הוא בנם של משה ויהודית, בן הזקונים של הרב עובדיה וכלתו, שהתגוררו עם הרב ב־20 השנים האחרונות. הכלה, עדי (20), היא נכדתה של בתו הבכורה של הרב, הרבנית עדינה בר שלום, ובתם של משה וחנה שמעוני.
בני המשפחה מספרים שמדובר באירוע נדיר, שכן לאורך השנים לא נהגו להשתדך בתוך משפחת יוסף. נדירה עוד יותר העובדה כי לא מדובר בשידוך "קלאסי". בין הצעירים היתה היכרות מוקדמת, אבל הקשר העמיק בשבעה על סבם המשותף.
עדי גדלה במוסדות הציונות הדתית וסיימה שירות לאומי בגן של ילדים אוטיסטים. אברהם החל לאחרונה ללמוד משפטים בקמפוס החרדי שבראשו עומד משה שמעוני, מי שבקרוב מאוד יהפוך לחמיו. במשפחה מדגישים כי אין בעיה הלכתית בנישואים מכיוון שהם נערכים בין בני משפחה רחוקים יחסית. "אין חשש - הנושא נבדק", אמרו. אמו של החתן, הרבנית יהודית יוסף, אמרה ל"ישראל היום": "אני מרגישה שמי שעשה את השידוך הזה הוא הרב בכבודו ובעצמו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו