שוטרי תחנת לב תל אביב פרצו לדירה במרכז העיר לאחר שצעירה המתגוררת במקום זעקה לעזרה. בן זוגה נעצר בחשד שהכה אותה וגרם לה לחבלות עד שנזקקה לטיפול רפואי.
עוד באתר: סערת התרבות הפכה לאיומים?
לאחרונה התארסו בני הזוג ותכננו להינשא בהקדם. אלא שאתמול פרץ בין השניים ויכוח. החשוד חשב כי זוגתו אינו מקפידה הקפדה יתרה בענייני שמירת מצוות ודת, כלא אותה ותקף אותה. בעקבות התקיפה הקשה פונתה הצעירה לטיפול רפואי בבית החולים כשהיא סובלת מחבלות בפניה.
סמוך לחצות התקבלה בתחנת המשטרה לב תל אביב הודעה, ממנה עלה כי מאחת הדירות במרכז העיר נשמעו צעקות עזרה. שוטרי התחנה בפיקודו של ניצב משנה יאיר חצרוני, שמיהרו להגיע לכתובת, שמעו צעקות "הוא הורג אותי".
השוטרים מיהרו לדירה ולאחר שהבחינו כי הדלת נעולה פרצו אותה ומצאו את הצעירה מוטלת על הרצפה, כשמסביבה זכוכיות מנופצות והיא חבולה בפניה. בן זוגה (31) נעצר במקום והיא פונתה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
מחקירה ראשונית עולה כי בעקבות ויכוח בין השניים כלא הצעיר את ארוסתו כשהוא נועל את דלת הבית, הכה אותה באגרופים, גרר אותה בכל רחבי הדירה וניפץ על ראשה כוס זכוכית.
מפקד המרחב תת ניצב יהודה דהן הורה להשתמש בכל האמצעים העומדים לרשותו על מנת לסיים במהירות את החקירה ולהגיש כתב אישום כנגד החשוד. בדבריו הוסיף כי המשטרה תנהג באפס סובלנות כלפי אלימות מכל סוג, ומי שינהג באלימות כנגד נשים ימצא עצמו מאחורי סורג ובריח.
מלחמת האזרחים בסוריה מגיעה לחרמון