גלידה בטעם חרוסת - זה טעים?

מיהרנו לשלוף כפיות וניסינו את הטעם החדש והמסקרן של בן אנד ג'ריס לרגל פסח

ציפינו לטעמי חרוסת עזים יותר. גלידת בן אנד ג'ריס בטעם חרוסת

חג הפסח המתקרב מעורר את בלוטות הטעם ואת התיאבון, כשלכל אחד יש את מאכל החג שהוא הכי מצפה לו. בין אם מדובר בגיפלטע פיש עם חזרת, כבד קצוץ, מצה פשוטה, מרק קניידלך מהביל או הספק-קינוח-ספק נשנוש מתוק על מצה: החרוסת. 

המון מתכונים לחג ובכלל – עכשיו במדור האוכל שלנו!

לרגל החג הקרוב, יצרנית הגלידות בן אנד ג'ריס יצאה עם גרסה משלה למעדן החגיגי: גלידת וניל עם חרוסת. מדובר בפיתוח ייחודי למפעל בישראל שיימכר בחנויות מובחרות בכל רחבי הארץ, ובחנויות המפעל ביבנה ובבאר טוביה.

ניסינו:

מקבץ טועמים מקומיים, החובבים את הממרח האגוזי והמתוק, שלפו כפיות ללא חשש והמסקנה היא כזו: הגלידה חביבה וטעימה, אך הקשר בינה לבין חרוסת קצת מקרי. טעם הווניל משתלט על העסק, ולא משאיר יותר מ"נגיעות" חרוסת. מזכיר קצת את טעם הסינבון (מאפה שמרים קינמון שגם זכה לגרסת גלידה משלו). ציפינו ליותר נוכחות של אגוזים, יין ותפוחים. בסופו של דבר, מדובר בגלידת וניל עם ריפל עדין מדי של תערובת אגוזים וקינמון. את התפוחים, למשל, לא מרגישים כלל. היינו מצפים מהיצרנית להעז קצת יותר בטעמים. 

שורה תחתונה: גלידת וניל חביבה, מתובלת במעט קינמון, אבל לא יותר מזה. ציפינו למשהו שדומה יותר לדבר האמיתי. 

המחיר זהה לשאר הטעמים ובכשרות בד"צ בעל"ז ללא חשש קטניות.  

מחיר מומלץ לצרכן: 24 שקלים ל-500 מ"ל

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר