"אני הליכוד האמיתי". יו"ר מפלגת כולנו ויואב גלנט // צילום: קוקו // "אני הליכוד האמיתי". יו"ר מפלגת כולנו ויואב גלנט

סוף שבוע סוער במפלגת כולנו

ראשי מפלגת כולנו ניצלו את סוף השבוע לסחוף בוחרים חדשים • כחלון ממשיך לטעון כי הוא הליכוד האמיתי וגלנט המליץ בחום ללפיד לחזור הביתה וללגום כוס שוקו

על רקע העליה בסקרים, יצאו ראשי מפלגת כולנו, בסוף השבוע האחרון לשטח, על מנת לנסות ולסחוף בוחרים נוספים, בעיקר מ-20 האחוזים, שטרם החליטו במי הם יבחרו. יו"ר המפלגה משה כחלון ממשיך לטעון כי הוא הליכוד האמיתי ויואב גלנט הציע לשר האוצר לשעבר יאיר לפיד, לחזור הביתה לשתות שוקו. במקביל הוציאה המפלגה סרטון תעמולה חדש, שתוקף בחריפות ובעוקצנות את שר האוצר לשעבר.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

 

כחלון הגיע ביום שישי למפגש עם פעילים בהרצליה שם אמר: "הסיבה שלא הסכמתי להתאחד עם נתניהו או עם לפיד היא שהם חלק מהבעיה ואנחנו הפתרון לבעיה. נתניהו ובוז'י לוקחים אותנו באומנות לנושאים המדיניים, כי אין להם תשובות לציבור בנושאים הכלכליים-חברתיים".

"לא הייתי מעז לבקש שוב את אמון הציבור לתפקיד שר האוצר"

גלנט מצדו המשיך לספק עקיצות לכל עבר כשהגיע לארוע שבתרבות בגן נר, שם אמר כי "ממשלת ביבי-לפיד נכשלה והציבור לא מבין עד עכשיו מדוע הלכנו לבחירות. עם גיליון ציונים כמו שיאיר לפיד מציג, אני לא הייתי מעז לבקש שוב את אמון הציבור לתפקיד שר האוצר - אלא הייתי הולך הביתה לשתות שוקו חם". גלנט עקץ גם את שר הביטחון משה בוגי יעלון: "במבצע צוק איתן הובילו 30 מנהרות אל מתחת גני הילדים ובתי ספר. שר הביטחון הצטלם בתוכן ולא פעל. אנחנו מדברים על 50 ימים של רקטות על תל אביב והדרום. אצלי, כמפקד פיקוד דרום בעופרת יצוקה זה לקח חצי מהזמן בלי כיפת ברזל".

החרמת אייפק - פגיעה בברית עם ישראל 

בנושא המדיני ויחסי ישראל וארצות הברית, בשל נאומו הצפוי של ראש הממשלה בנימין נתניהו בקונגרס, התייחס ד"ר מייקל אורן בשבתרבות ברחובות לעובדה שארצות הברית שוקלת להחרים את אייפאק. "אם הממשל האמריקני יחליט להחרים את אייפאק - הוא למעשה יחליט להחרים את הברית האסטרטגית עם ישראל. אייפאק היא נכס אסטרטגי של מדינת ישראל, ואסור לתת למעמדה להיפגע".

במפלגת כולנו הגיבו גם לפגישה הסודית של מנואל טרכטנברג, נציג השמאל לתפקיד שר האוצר, עם טייקונים ובעלי הון ואמרו: "יצא המרצע מן השק. בוז'י, לפיד, נתניהו ובנט משרתים את אותם הטייקונים ואותה השיטה. טרכטנברג הוא עוד הונאה של הציבור מבית היוצר של מפלגת העבודה".   

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...