אכלנו את הפיצה הכי טובה בעולםעל פניו, הכותרת בלבד אמורה להספיק כדי לגרום לכם לקרוא, אבל נפרט אם אתם מתעקשים • מיכל מילרד, אחת שמבינה דבר או שניים בבצקים, נסעה לעיר קזרטה לטובת ביקור בפיצרייה שזכתה בתואר הנכסף ארבע שנים ברציפות • הציפיות הגבוהות וההמתנה השתלמו, ועל הדרך גילינו גם שף אוהב ישראלמיכל מילרד12.09.2022
כך תכינו את הארוחה האיטלקית המושלמתבשבוע שעבר סיפרנו לכם על ספר המתכונים המסקרן "הדרבי האיטלקי" של מיכל מילרד ואיתי נוביק • עכשיו יש לנו שלושה מתכונים מתוכו, כאלה שיעזרו לכם להרכיב ארוחה שלמה (ראשונה, עיקרית וקינוח) על טהרת המטבח האיטלקי המסורתי • אתם עדיין פה?מיכל מילרד, איתי נוביק14.02.2022