הכירו: הגלידה שמעבירה האנגאובר

פתרון מפתיע לאחת הבעיות המוכרות ביותר בקרב בליינים • "המרכיב המנצח": צימוקים • מי שרוצה להשיג את תרופת הפלא מוזמן לטוס לדרום קוריאה • הפרטים המלאים בפנים

גלידת הפלא

אחת הבעיות בשתיית אלכוהול היא ההתמודדות עם הבוקר שלמחרת. כאבי ראש, סחרחורות ולעתים בחילות הן רק חלק מהתחושות אחרי לילה רווי משקאות משכרים. ישנן לא מעט שיטות להתמודד עם ההאנגאובר (חמרמורת) - כדורים, שתיית מים מרובה ואפילו שתיית המים של החמוצים לפי השיטה הסובייטית.

כעת, מדווחים בדרום קוריאה כי פיתחו גלידה חדשה שלאחר שתאכלו אותה, התחושות הקשות פשוט ייעלמו. הגלידה נמכרת במרכולים ובחנויות נוחות ברחבי המדינה כ"גלידה שמרפאת האנגאובר". הגלידה נמכרת בטעם ענבים ומי שטעם אותה טוען כי יש לה טעם כל כמה סוגי פירות.

עוד בשווה קליק

• שרד בשלג – בזכות רוטב מקסיקני

• מאות מיליוני פרפרים נודדים נצפו בשמי הארץ

• צפו: האיראנים שמעריצים את אהוד בנאי

הגלידה מכילה כמות קטנה של צימוקים מקומיים שככל הנראה משפיעים על התחושות לאחר שתיית האלכוהול. החומרים הפעילים בצימוקים נחשבים בדרום קוריאה למעבירים חמרמורת בהם משתמשים באזור עוד מהמאה ה-17.

ברשת חנויות הנוחות שמוכרת את הגלידה מספרים כי עובדים ששותים בערב יכולים פשוט לאכול את הגלידה שנקראת "גייאונדייאו בר" ולהגיע רעננים בבוקר שלמחרת. את הגלידה ניתן להשיג נכון לעכשיו רק בדרום קוריאה אך ייתכן כי בקרוב היא תגיע גם למדינות נוספות. 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר