מקרה חריג במעלית כמעט והסתיים במוות של כלבה קטן. בעלת הכלבה מתארת בפוסט מצמרר בפייסבוק כיצד קרה האירוע ומזהירה את הציבור.
בפוסט שזוכה לאהדה רבה ברשת, מתארת מורן בן דרור קוגן כיצד כמעט איבדה את הכלבה שלה ואחת מאצבעות ידיה עקב שימוש במעלית.
"קרה לי אתמול מקרה מזעזע ומלחיץ", פתחה את הפוסט ותיארה כיצד כניסה תמימה למעלית כמעט ונגמרה באסון כבד.
"בניין ישן עם מעלית ישנה. נכנסתי למעלית בקומה הרביעית יחד עם הכלבה שלי. הכלב שקשור ברצועה, נכנס שנייה אחרי. הוא נמוך מאוד, מתחת לקו הלייזר שכנראה מונע כניסת דלת. הדלת במקרה הזה נסגרה מהר מאוד. היא התחילה להיסגר עליו, כשהוא היה רק חצי בפנים."
מורן ממשיכה בהסבר המצמרר, ומתארת כיצד הגיעה לסיטואציה בה היא נמצאת בתוך המעלית עם הרצועה ביד כשהכלבה שלה נמצאת בחוץ: "בשבריר שניה שזה קרה, שמתי יד כדי למנוע סגירה של המעלית – אבל המעלית נסגרה בכל זאת ומחצה לי את היד".
"צרחתי בבהלה, לא האמנתי שזה קורה לנו. עצרתי שתי קומות מתחת. רצתי מעלה ברגל, דמיינתי את הנורא מכל. למרבה הפלא, הגעתי לקומה הרביעית והכלבה עמדה ליד המעלית ולא קרה לה כלום", הוסיפה מורן.
"הדלת נסגרה ומחצה לי את היד", האצבע השבורה של מורן
את הפוסט חותמת מורן בהמלצות לבעלי הכלבים הקטנים:
1. להחזיק את הכלב אם הוא קטן
2. להחזיק את כל הגוף מחוץ לדלת ולוודא שהכלבים בתוך המעלית
3. להוציא את הרצועה לפני שימוש במעלית
הגולשים מיהרו לפרגן למורן "זו חשיפה אמיצה. הפוסט שלך יכול להציל חיים של כלבים אחרים". גולשת אחרת כתבה: "אחד הדברים המפחידים ביותר! תודה ששיתפת". גולשים אחרים הציעו פתרונות משלהם: "להעביר את היד על קו הלייזר" כתבה ענבר. "תמיד להכניס קודם את הכלב", כתבו מספר גולשים.
בשיחה עם ישראל היום, מורן מספרת שלאחר שהלכה לטיפול רפואי ובדיקות, גילו שהיא שברה את האצבע. "לא ברור לי אם הייתה תקלה במעלית. חזרתי אחר כך לחקור וראיתי שהחיישן גבוה מהגובה של הכלב שלי. הפעם זה כן פתח את הדלת כשניסיתי עם היד, אבל במקרה שלי עם הכלב – זה לא קרה", היא מסכמת.
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו