איזה כיף שהאביב הקדים השנה, ולא רק לנו - דבורי הדבש זכו להתעורר מוקדם מהרגיל לעונה, שבה הטמפרטורות נוחות והגשם כבר כמעט לגמרי מאחורינו. התוצאה היא שעבודתן במפעל הדבש המוערך כל כך כבר בעיצומה.
מועצת הדבש מזמינה אותנו להפיק רווח מתוק ולבקר במכוורות ברחבי הארץ, בין מרבדי הפריחות. בביקורים נפגוש דבוראים, נלמד על עבודת הדבורים וחשיבותן - וכמובן נהנה מהטעם המתוק והאהוב של הדבש הטרי.
במכוורות שמחכות למבקרים בחג נמצאת גם מכוורת אופיר אלון הגליל, שתאפשר לנו לטעום מסוגי הדבש הייחודיים אשר נעשים במקום. תוכלו גם לסייר ביקב יפתחאל הסמוך ולהמשיך את החוויה לחך עם טעימת יינות.
לתיאום: 052-2824644
במכוורת הבוסתן בפקיעין תוכלו לשלב את הסיור עם אירוח כפרי דרוזי בחיק הטבע, סדנת יצירת נרות, קליעת סלים, מילוי בקבוקים בחול צבעוני, רכיבה על גמלים, פינת חי ופינת ליטוף.
לתיאום: 052-2477897
מידע נוסף באתר
מועצת הדבש: honey.org.il
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו