באישור הרבנים: אל על תטוס בשבת לחלץ את הישראלים מאמסטרדם

חברת התעופה צפויה להפעיל טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת • המהלך אושר על ידי רבני החברה ומנכ״לית החברה בתהליך שנמשך במהלך שעות הבוקר

עשתה היסטוריה פעמיים. מטוס אל על (ארכיון). צילום: משה שי

פרסום ראשון: אל על תטוס בשבת - חברת התעופה צפויה להפעיל טיסות חילוץ מאמסטרדם במהלך השבת. המהלך אושר על ידי רבני החברה ומנכ״לית החברה בתהליך שנמשך במהלך שעות הבוקר.

חברת אל על הודיעה על הפעלת טיסות חילוץ מיוחדות, שיצאו מנתב"ג במהלך השבת ללא עלות. הטיסה הראשונה תמריא מאמסטרדם בשעה 14:00 (שעון מקומי) ותנחת בתל אביב עוד היום.

ניידת משטרה במהלך הפרעות בעיר אמסטרדם, צילום: רויטרס

המושבים בטיסות החילוץ, בכל מחלקות השירות – תיירים, פרימיום ועסקים – יהיו זמינים לכלל הנוסעים המחזיקים בכרטיס טיסה באל על או בחברת תעופה אחרת.

להרשמה לטיסות יש לפנות למוקד שירות הלקוחות במספר 03-9404040, המיועד לישראלים השוהים באמסטרדם.

מטוס אל על (ארכיון), צילום: קוקו

בנוסף לטיסות החילוץ, שתי טיסות נוספות שתוכננו מראש יוצאות לאמסטרדם וישובו לישראל במהלך היום עם כ-350 ישראלים נוספים. מדובר בטיסות סדירות שאינן קשורות ישירות לאירועים האחרונים.

יו"ר דירקטוריון אל על, עמיקם בן צבי, מסר: "אל על עושה ככל שביכולתה על מנת להירתם למשימות לאומיות ותשמור על הגשר האווירי בין ישראל לעולם". מנכ"לית אל על, דינה בן טל גננסיה, הוסיפה: "בזמן האירועים הקשים באמסטרדם, צוותי אל על נרתמו להוצאת טיסות חילוץ ללא עלות. אנו גאים לעמוד לצד הישראלים בזמנים מאתגרים".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר