ברשות שדות התעופה התקיים היום (רביעי) דיון שבו מנכ״ל הרשות חגי טופולנסקי לא נכח, אך מי שכן נכחו בו היו בין היתר היו"ר יצחק גרשון (ג׳רי) ובכירים נוספים בדירקטוריון רשות שדות התעופה.
בשיחה עם בכירים שנכחו בישיבה הם מספרים: "נמשיך בתהליך לקראת שימוע למנכ״ל הרשות חגי טופולנסקי וכרגע לא ניתן לדעת מה יהיה בסוף התהליך. מה שאני יודע להגיד לך, זה שכל מי שהיה בדיון הביע את דעתו בצורה עניינית מאוד וברורה וההחלטות נובעות משיקולים מקצועיים נטו ולא משום שיקול אחר".
למרות השימוע הצפוי של חגי טופולנסקי, רבים ברשות שדות התעופה מתקשים להבין את הסיבה וטוענים כי מדובר בהחלטה שהתקבלה מזמן בעקבות מינויו של טופולנסקי על ידי שרת התחבורה הקודמת מרב מיכאלי.
בין ההצלחות של טופולנסקי בתקופה הקצרה שבה הוא מכהן כמנכ״ל הרשות ניתן למנות את קיצור זמני ההמתנה בנתב״ג, צמצום המזוודות שלא הגיעו ליעד בזמן, הנעת תהליכי דיגיטציה בנתב״ג, פרסום מכרז המוניות בנתב״ג ועוד. טופולנסקי מונה לתפקיד מנכ״ל הרשות בחודש יוני 2022.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו