החופש הגדול מאחורינו ואיתו גם העונה הלוהטת של ענף התיירות. בבתי המלון ברחבי הארץ מבינים שהתיירים הזרים לא יגיעו בקרוב, ושהם צריכים להיות יצירתיים כדי למשוך את הנופשים הישראלים. אם עד עכשיו התרגלנו לבריכה, ים ובופה - כדאי שתתכוננו ליצירתיות המאוד מעניינת של בתי המלון. השפים הגדולים בארץ יגיעו לבשל לכם, האמנים הגדולים בישראל יגיעו להופיע בזמן שתשבו במרפסת בטרנינג ואם תרצו קצת שקט ובריאות או לשעשע את הילדים - גם את זה תמצאו בתפריט.
הופעות
ברשת מלונות ישרוטל וברשת מלונות דן יצאו מהקופסה עם רעיון אטרקטיבי - הופעות של האמנים הגדולים בישראל בבתי המלון, בזמן שאורחי המלון מתפנקים במרפסות הפרטיות שלהם בחדרים.
במלון דן קיסריה ריזורט יופיעו בתאריכים 24-22 בספטמבר ברי סחרוף ולהקת איפה הילד. במסגרת החבילה, ייהנו האורחים מארוחה של השף תומר אגאי ממסעדת סנטה קטרינה יחד עם שף המלון דניאל פוגל. מחיר לכל החבילה לזוג לשני לילות יהיה 3,864 שקלים על בסיס חצי פנסיון. המחיר כולל הופעות, ארוחות ופעילויות.
גם ברשת ישרוטל מציעים לנופשים חבילות שכוללות הופעות של האמנים המובילים בישראל. המיזם החל בסוף חודש אוגוסט עם הופעות של ברי סחרוף במלון רויאל ביץ' באילת ואמיר דדון בישרוטל ים המלח. בסוף השבוע הקרוב, 10-9 בספטמבר, יופיע ברי סחרוף בים המלח וב־24-23 בספטמבר ייהנו הנופשים ברויאל ביץ' באילת מהופעה של אברהם טל.
במלון קלאב הוטל באילת יופיע עידן רייכל מול המרפסות, ומי שהמרפסת שלהם לא פונה לבמה, יוכלו להתמקם בקפסולות מופרדות שהוקמו במיוחד להופעה. ההופעות יתקיימו מחר, 10.9, ובראש השנה, 19.9.
ברשת פתאל יחלו למכור בשבוע הבא חבילות לחופשות שכוללות הופעות של האמנים המובילים בישראל. כל חבילה כוללת כרטיס זוגי להופעה, ולינה באחד מבתי המלון שמשתתפים במבצע: רוטשילד 22 בתל אביב, הרודס תל אביב, לאונרדו פלאזה אשדוד ולאונרדו סוויטס בת ים. המחיר מתחיל ב־1,220 שקלים ללילה לזוג על בסיס לינה וארוחת בוקר.
ברשת מלונות אטלס מתכננים להשתמש בגגות של בתי המלון ובשבועות הקרובים הם צפויים להשיק לוח הופעות חיות עבור הנופשים בבתי המלון.
גורמה עד אליכם
אוראל קמחי, השף של מסעדת פופינה בתל אביב, פתח לפני כמה שבועות מסעדת פופ־אפ כשרה במלון קרלטון, וכעת לשומרי הכשרות יש אפשרות ליהנות מהמנות המדהימות של קמחי בזמן שהם יושבים על גג המלון מול הים. מדובר במסעדה שנפתחה לזמן קצר (היא תיסגר ב־17.9), כך שיש לכם עוד קצת יותר משבוע ליהנות ממנה.
במלון פבריק אירחו את נאיפה מולא, הזכורה לכולנו מ"מאסטר שף" וכמובן ממסעדת L28, ובתקופה הקרובה צפויים ברשת מלונות אטלס לפרסם רשימה של שפים מובילים שיתארחו בבתי המלון ברחבי הארץ. במקביל, מציעים במלון ביי קלאב בחיפה חבילות המיועדות לשוחרי הקולינריה עם סיורי אוכל, שווקים ואירוח במסעדות שף.
במלון רמדה בנצרת עושים את זה בצורה אותנטית עם סוף שבוע קולינרי שכולל, לצד הארוחות, גם סדנת בישול. נוסף על כך, החבילה כוללת גם חאפלה בגג המלון עם רקדנית בטן. במלון מבטיחים שהכל יפעל לפי הנחיות התו הסגול.
העיקר הבריאות
במלון חוף נחשולים מציעים חופשה הכוללת הרבה יוגה, ים וצ'י קונג, הסדנה המבוקשת של סורנטו. מלון חוף נחשולים נמצא ממש על קו המים ובחלק מהחדרים יש גם בריכה פרטית. עוד מציעים כחלק מחבילת הבריאות - הליכות מדיטטיביות על קו המים ושיעורים שמועברים על ידי צוות מורים מקצועי.
נוסף על כך, תיערך חוויית קבלת שבת ייחודית - תרגול יוגה והרפיה עמוקה על החוף בליווי כלי נגינה המפיקים צלילים מרפאים: קערות טיבטיות, קולנים, תופים שונים - כולם מפיקים צלילים, רטטים וויברציות החודרות לעומק הגוף ומשחררות מתחים פנימיים שלא ניתן להביע במילים.
חבילת שני לילות בחדר זוגי באתר הנופש על בסיס חצי פנסיון (ניתן לבקש אוכל צמחוני וטבעוני), שיעורי יוגה וצ'י קונג כל בוקר וערב + סדנאות ופעילויות נוספות - המחיר הוא 2,050 לאדם בחדר זוגי בתאריכים 24-22 באוקטובר.
סיורי סליחות
במלון סי הוטל נווה אילן מנצלים את הקרבה לירושלים ומציעים סיורי סליחות ופיוטים בתאריכים 25-24 בספטמבר, בחבילה שכוללת גם ארוחות בוקר וערב. את הסיורים ילוו מדריך ומורה דרך המתמחים בסמטאות המפורסמות ומלאות הסיפורים. עוד יצטרף גם פייטן שילווה את הסיור המרתק. גם במלון מצודת דוד יציעו סיורי סליחות במשותף עם אורחי מלון ממילא שנמצא מעבר לכביש. אחד משני סיורי הסליחות התקיים ביום שני השבוע, והסיור הבא יתקיים ביום שני הקרוב, 14 בספטמבר.
מורידים מחירים
עיריית תל אביב והתאחדות המלונות השיקו תוכנית תיירות במחירים נמוכים למלונות בעיר, לצד פעילויות מעניינות בחינם. מחירי בתי המלון מתחילים ב־400 שקלים ללילה. רשימת בתי המלון כוללת כמעט את כל בתי המלון בעיר וביניהם גם המוכרים והיוקרתיים, שעליהם כמובן תשלמו קצת יותר מהמחיר ההתחלתי. אם תחליטו להגיע ולנפוש בתל אביב, תוכלו ליהנות מסיורים בחינם בתל אביב־יפו, החל מסיורי שווקים, מוזיקה, נוסטלגיה ועוד. במקביל, הנופשים ייהנו משובר לשימוש בכיסא ושמשייה בחוף הים בחינם, כניסה 1+1 למגוון מוזיאונים ובתי עסק, וכן שימוש באופניים של תל אופן בחינם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו