הפיליפינים ומרוקו ייפתחו לתיירות ישראלית

שתי המדינות יאפשרו כניסת תיירים מחוסנים במהלך החודש הבא • ישראלים לא יצטרכו להנפיק ויזה ויוכלו לשהות בפיליפינים למשך 59 ימים • טרם ידוע מה הדרישות מהתיירים שירצו לבקר במרוקו

הפיליפינים, צילום: משה שי

אחרי שנתיים שבמהלכן הפיליפינים היו סגורים באופן כמעט מוחלט לתיירים שמגיעים מישראל, הודיעה המדינה על כוונתה לאפשר לתיירים מחוסנים להגיע אליה החל מ-10 בפברואר.

ההודעה מצטרפת לטיסות הישירות של חברת התעופה "פיליפינס" שאמורה להתחיל להפעיל טיסות ישירות לישראל כבר בתחילת חודש אפריל, כפי שפורסם לראשונה כאן ב"ישראל היום", בראיון שנערך עם שגריר הפיליפינים בישראל. 

לפי המידע שבידינו, ישראלים לא יצטרכו להנפיק ויזה ויוכלו לשהות בפיליפינים למשך 59 ימים. רק מחוסנים באופן מלא יוכלו להיכנס למדינה לאחר שביצעו בדיקת PCR בטווח של 48 שעות לפני הטיסה למדינה.

במקביל, גם במרוקו הודיעו על פתיחת המדינה לתיירים לאחר שהייתה סגורה במשך כחודשיים בעקבות התפשטות האומיקרון.

מרוקו תיפתח לתיירות ב-7 בפברואר, אך עדיין לא ידוע מה יהיו הדרישות מהתיירים שירצו לבקר במדינה. כרגע מרבית העסקים במרוקו פתוחים, וכמעט ולא מוטלות הגבלות, למעט קזינו ומועדוני לילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר