החגיגה תידחה: חברת התעופה אמירייטס (Emirates) הודיעה היום (ראשון) על דחיית טיסת הבכורה שלה לישראל שתוכננה ל-6 בדצמבר. ההחלטה התקבלה בשל ההגבלות שהוטלו בישראל עקב גילוי זן הקורונה אומיקרון.
את טיסת הבכורה היה אמור לערוך מטוס האיירבוס A380, שנחשב למפואר ביותר בעולם. במטוס ארבע מחלקות הכוללות 484 מושבים ו-14 סוויטות פרטיות במחלקה הראשונה.
מאמירייטס נמסר: "החברה מחויבת להשיק את קו הטיסות החדש שלה לתל-אביב ברגע שהמצב יאפשר, והיא תמשיך לעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם כל הרשויות והגורמים הרלוונטיים, עם ההתפתחויות והשינויים בהנחיות. אנו ממשיכים לעקוב באופן הדוק אחר המצב ופועלים בכפוף להנחיות רשויות הבריאות והממשלה.
"כחברת תעופה, אמירייטס ממשיכה ליישם את אמצעי הבריאות והבטיחות מהמובילים בתעשייה, באוויר ועל הקרקע. הבריאות והבטיחות של הלקוחות, העובדים והקהילות שאנו משרתים ברשת הנתיבים שלנו נמצאים בראש סדר העדיפויות של החברה. אנו מצטערים על אי-הנוחות שנגרמה ללקוחות ונסייע להם בהתאמת תוכניות הנסיעה שלהם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו