חברות תעופה רבות כבר פרסמו את מבצעי הבלאק פריידיי שלהן ונראה שהשנה צפויות הנחות אטרקטיביות, במקביל לפתיחת השמיים במדינות רבות ברחבי העולם. באל על, שעדיין לא החלה למכור את הכרטיסים המוזלים, יציעו החל ממחר טיסות בהנחות של עד 40% לדוגמה: טיסות ישירות לברלין ב-169 דולרים, מדריד ב-189 דולרים, פראג ב-199 דולרים וניו יורק ב-529 דולרים. מדובר על טיסות ישירות הלוך וחזור שימריאו בחודש ינואר עד מרץ 2022. במסגרת המבצע, אל על תציע טיסות במחירים מיוחדים ל-21 יעדים.
גם בישראייר פרסמו את מבצעי הבלאק פריידיי והחברה תציע טיסות למגוון רחב של יעדים וביניהם: מנאמה (בחריין), רומא, בודפשט, ברלין, אתונה ועוד, במחירים שמתחילים מ-139 דולרים לטיסות הלוך וחזור, המחירים לרוב היעדים מגיעים ל-149 דולרים, מחיר נמוך בעשרות אחוזים מהמחיר שמוכרת החברה בשגרה.
ראינאייר ממשיכה להפתיע במחירים מיוחדים במהלך חודש הקניות ומציעה טיסות למגוון רחב של יעדים במחירים שמתחילים מ-5 יורו לכיוון. בין היעדים במחירים שנעים בין 5-10 יורו לכיוון ניתן למצוא את פאפוס, קראקוב, בארי, וינה, נאפולי, מילאנו, אתונה, ברלין ובודפשט.
חברה נוספת שכבר פרסמה את מחירי הבלאק פריידיי שלה היא אייר אירופה שמפעילה טיסות ישירות מישראל למדריד. החברה מציעה טיסות ישירות במחירים שנעים סביב 90 דולרים לטיסות הלוך וחזור. מדובר במבצע אטרקטיבי מאוד וההנחה מוערכת בכ-50 אחוזים.
גם חברת התעופה מהונג קונג, קתאי פסיפיק תציע מבצע מעניין. במסגרת המבצע החברה מציעה הנחה של 50% על הכרטיס השני במחלקת תיירים, 20% במחלקת תיירים פרימיום על הכרטיס השני; ו-30% לטסים במחלקת עסקים על הכרטיס השני. עבור שלושה נוסעים או יותר הנוסעים יחדיו, יחולו הנחות על כל כרטיס, כולל כרטיסי ילדים. המבצע תקף לתאריכי יציאה בין 20.4.22 – 31.10.22 (למעט תאריכי יציאה בין 16.7.22-9.8.22 עבור מחלקת תיירים ותיירים פרימיום).
מחר ומחרתיים צפויות חברות תעופה נוספות לפרסם את מבצעי הבלאק פריידיי שלהן, כאשר מי שכל שנה לוקחות חלק בחגיגה הן בעיקר חברות הלואוקוסט, אך הצפי הוא שגם החברות הגדולות יורידו מחירים ויציעו טיסות במחירים אטרקטיביים. השנה נוכל ליהנות גם ממבצעי החברות האמירתיות ומגאלף אייר הבחריינית, כך שמומלץ לעקוב גם אחרי הפרסומים שלהן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו