בקרוב: טיסות ישירות לשארם א-שייח'?

שארם א-שייח' שבמצרים | צילום: Getty Images

מתגעגעים לסיני? ייתכן שכבר בסוף החודש תוכלו לקנות כרטיסי טיסה לעיר בחצי האי • עד היום ניתן היה להגיע למקום בנסיעה בלבד

חברת התעופה המצרית אייר קאירו צפויה להפעיל טיסות ישירות משארם א-שייח' לנתב"ג ובחזרה החל מ-25 ביוני. מי שמשווקות את הטיסות הללו הן קשרי תעופה והשטיח המעופף, ומחירי הטיסות יתחילו מ-370 דולרים לטיסות הלוך וחזור. 

חשוב להדגיש: הטיסות עדיין לא קיבלו את האישורים הביטחוניים, מה שאומר שקיימת סבירות שהן יבוטלו למרות שהן מוצעות למכירה. נכון להיום, אין טיסות ישירות של אף חברת תעופה בקווים בין ישראל לסיני. ישראייר וארקיע כבר הגישו בקשות להפעיל טיסות לשארם אך עדיין לא קיבלו את האישורים, ומי שכאמור התחילה במכירה היא דווקא אייר קאירו המצרית.

בקשרי תעופה ובשטיח המעופף החלו למכור גם חבילות לריזורטים באזור שארם, שכוללים טיסות, שלושה לילות ומלונות בדרגת 4-5 כוכבים על בסיס הכל כלול. המחירים יתחילו מ-450 דולרים לאדם בחדר זוגי.

אהוב על ישראלים. שארם, AFP

ניר מזור, סמנכ"ל קשרי תעופה, התייחס לטיסה שצפויה לצאת החל מסוף החודש: "מדובר באחד מיעדי הנופש הפופולאריים בעולם, כזה שפעיל כל השנה, גם בחורף. לא בכדי מרבית מותגי היוקרה העולמיים מנהלים ריזורטים ביעד. נזכיר שעד היום ניתן היה להגיע לשארם אך ורק בנסיעה מתישה. זמן הטיסה, כשעה בלבד, יאפשר נופש במחירים אטרקטיביים ביותר במגוון עצום של מלונות איכותיים״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר