דיווח סורי: "מסוקים ישראליים תקפו בגולן"

סוכנות הידיעות הממלכתית בסוריה דיווחה כי כמה עמדות של כוחות המשטר הותקפו סמוך לקונייטרה • על פי הדיווח, שלושה חיילים סורים נפצעו בתקיפה

תקיפה בגולן הסורי // צילום: איי.פי // תקיפה בגולן הסורי // צילום: איי.פי

סוכנות הידיעות הממלכתית הסורית "סאנא" דיווחה כי מסוקי קרב ישראלים תקפו אמש (חמישי) כמה עמדות של הצבא הסורי סמוך לעיירה קונטרה בגולן הסורי. 

על פי הדיווח, שלושה חיילים מצבא סוריה נפצעו בתקיפה. הדיווחים על תקיפה מגיעים שעות ספורות לאחר שבכיר בארגון חיזבאללה חוסל דרומית לכפר חד'ר, צפונית לקוניטרה.  גורמים ברשתות החברתיות טענו כי מדובר בסיכול של ניסיון תגובה לחיסול. 

כלי התקשורת בסוריה האשימו את ישראל בתקיפה שחיסלה את פעיל החיזבאללה וטענו כי התקיפה בוצעה באמצעות מל"ט ישראלי שירה טיל שפגע ברכבו של הפעיל, עימאד טוויל, תושב הכפר חד'ר. 



עימאד טוויל. יעד החיסול לפי הדיווחים הסוריים
עימאד טוויל. יעד החיסול לפי הדיווחים הסוריים

"המרכז הסורי לזכויות אדם" דיווח כי כטב"מ ישראלי תקף את הרכב בזמן כניסתו לחד'ר באזור קוניטרה. לפי מידע שהגיע לידי המרכז, התקיפה הישראלית כוונה נגד רכב של אדם השייך ל"התנגדות הסורית לשחרור הגולן", והובילה למותו.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר