חוסיין דוואבשה: "יש עוד מעורבים ברצח"

סב משפחת דוואבשה מגיב להגשת כתבי האישום וטוען כי אין להסתפק במעורבים שהואשמו • עוד אמר דוואבשה: "אין דין שווה לטרוריסטים משני הצדדים"

הסב חוסיין דוואבשה. היום בבית החולים שיבא // צילום: קוקו // הסב חוסיין דוואבשה. היום בבית החולים שיבא

על רקע הגשת כתבי האישום נגד המעורבים ברצח בדומא, התייחס היום סב המשפחה, חוסיין דוואבשה, לפרשה. כאשר הוא יושב לצד נכדו, אחמד, במחלקת השיקום בבית החולים שיבא הוא מספר כי כתבי האישום לא מביאים הקלה. "זה לא אמיתי. זה טוב כי תפסו חוט, אך מהחוט הזה צריך להמשיך עד הסוף ולתפוס את כולם", אמר הסב.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק  

לדבריו, ישנם שותפים נוספים לרצח שלא נתפסו. "זה לא שניים שלושה אנשים. זה יותר מארבעה אנשים. לכוחות הביטחון היה קשה שאין סימנים, עכשיו יש להם שיתפסו את היתר. אני בטוח שזה לא בנאדם אחד. יש סימנים שזה לא אדם אחד, אחרי הרצח יצאו שתי מכוניות ישראליות לכיוון אש קודש. איפה הם? מה היה בתוך המכוניות האלה? אני לא מרגיש טוב כי שמו את כל התיק על בנאדם אחד".

עוד אמר הסב כי אין דין שווה לטרוריסטים משני הצדדים. "הלכו לבית הזה הרסו אותו? לא! אצל הפלשתינים הורסים עוד לפני משפט. אני רוצה שיהיה צדק. אני בנאדם שנעלמה לו המשפחה. הלב שלי כל היום עם סכינים. הילד בסדר אבל יש לו הרבה שאלות על ההורים שלו - איפה הם. הוא כל הזמן שואל עליהם. הוא חושב שההורים שלו עדיין בחיים בבית חולים ברפידיה".

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר