אלמוג כהן כבש הערב (א') את שער הבכורה שלו לעונת 2018/19 בתיקו 1:1 הביתי של אינגולשטאדט מול ארמיניה בילפלד.
כהן, שהתאושש מפציעה ארוכה ושיחק פעמיים עד כה העונה כמחליף פתח לראשונה בהרכב ובדקה ה-55 כבש את השער, שנתן לקבוצתו את היתרון. כהן הצטרף למתפרצת של אינגולשטאדט, קיבל את הכדור ובעט חזק ברגל שמאל והכניע את פיליפ קלאווין, שוער ארמיניה בילפלד.
הקשר הישראלי שכבש את שערו הראשון מאז 31 במרץ הוחלף בדקה ה-65. 13 דקות מאוחר יותר קבוצתו ספגה את שער השוויון מרגלו של פביאן קלוס.
למרות הנקודה שהוציאה, אינגולשטאדט נותרה במקום האחרון בליגת המשנה הגרמנית, אך רחוקה שתי נקודות בלבד מחוף מבטחים.
בעקבות היכולת הטובה, כהן, שזהו שערו ה-10 במדי הקבוצה הגרמנית - זומן על ידי מאמן נבחרת ישראל, אנדי הרצוג לצמד המפגשים הקרוב נגד גוואטמלה וסקוטלנד.
חרף התנגדות בן גביר: אלמוג כהן נמנע בהצבעה על חוק העלאת דמי הביטוח הלאומי - שאושר בוועדה
"הליכוד ביצע מחטף": בן גביר מבקש להחליף ברגע האחרון את הח"כ המורד בוועדת העבודה
פרסומת | המירוץ לאולימפיאדה: מהמיונים להישגים
אחים לנשק בתביעת ענק נגד ח"כ אלמוג כהן: "מחליש את כוחנו באובססיביות שקרית"
יחד עם אלמוג כהן ובגיבוי אברמוב: ברק יצחקי "הפריח את השממה" בבית"ר ירושלים