אברטון - ליברפול 0:0
אברטון אמנם לא הצליחה לנצח את ליברפול לראשונה מאז 2010, אבל ה-0:0 בגודיסון פארק הוא סוג של ניצחון עבורה ולבטח הפסד עבור ליברפול. עם התיקו הרביעי בששת המחזורים האחרונים הקבוצה של יורגן קלופ איבדה את הפסגה אליה העפילה בדצמבר, והיא כבר לא תלויה בעצמה. תשעה מחזורים לסיום העונה למנצ'סטר סיטי יתרון נקודה על פני ליברפול, שכדי לזכות באליפות ראשונה מאז 1990 תצטרף גם לסלק את שדי העבר, גם לעשות את העבודה שלה, וגם לקוות למעידה של האלופה.
הדרבי של המרסיסייד בגרסתו ה-233 לא התעלה לרמה גבוהה. ליברפול פתחה עם דיבוק אוריגי במקום רוברטו פירמינו שמתאושש מפציעה, אבל הבלגי היה רחוק מלשחזר את שער הניצחון שכבש בדקה ה-96 של הדרבי הקודם באנפילד. גם יתר חבריו להתקפה מיעטו לאיים על השער של ג'ורדן פיקפורד, כשההזדמנות הטובה ביותר הייתה של מוחמד סלאח במחצית הראשונה. המצרי, שסופג לא מעט ביקורות על התפקוד שלו במשחקים חשובים, לא הצליח להכניע את שוער נבחרת אנגליה והציג עוד משחק נרפה ולא מדויק. ככל שחלפו הדקות, הלחץ התחיל להשפיע על שחקני ליברפול והגודיסון פארק הגועש תרם לאווירה. המחצית השנייה כבר הייתה שקולה יותר בזכות הכניסה של רישארליסון, אבל שערים לא היו. בסיום התלונן קלופ על הרוח החזקה ששיבשה את תכנית המשחק שלו, אבל הרוח היא לא זאת שהעיפה את ליברפול למקום השני.
פולהאם - צ'לסי 2:1
נראה שצ'לסי הצליחה להתאושש מההפסד בגמר גביע הליגה למנצ'סטר סיטי בשבוע שעבר ומכל הפרשייה בין מאוריציו סארי ושוער הקבוצה קפה, כאשר הכחולים גברו הערב (א') 1:2 על פולהאם ומחזיקים בשתי נקודות בלבד פחות ממנצ'סטר יונייטד הנמצאת במקום הרביעי.
אך זה לא היה פשוט לסארי ושחקניו מול היריבה הלונדונית מתחתית הטבלה, שנעזרה פעמים רבות בהצלות של קפה שהגיע חד למרות התקרית עם מאמנו.
הבלוז היו אלו שכבשו ראשונים משער נהדר של גונסאלו היגוואין כבר בדקה ה-20, כאשר אספיליקוואטה מצא את החלוץ בתוך הרחבה. עם זאת פולהאם הצליחה לחזור כאשר קולום צ'יימברס ניצל הגבהה טובה מכדור קרן בכדי להכניע את קפה בדקה ה-28. לא עברו שלוש דקות וצ'לסי חזרה משער של ז'ורז'יניו אותו בישל אדן הזאר.
סיסניון היה קרוב לעשות את השוויון עבור פולהאם דקה לסיום תוספת הזמן ולמרות שהצרפתי הצליח לכבוש עבור, הקוון פסק לנבדל.
בעקבות ההפסד סקוט פארקר שהחליף את קלאודיו ראניירי על הקווים ושחקניו נותרו מתחת לקו האדום עם 17 נקודות בלבד וממוקמים במקום ה-19.
במשחק נוסף היום ווטפורד גברה 1:2 על לסטר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו