גונסאלו היגוואין פורש מנבחרת ארגנטינה.החלוץ ערך ראיון עם רשת פוקס ספורטס בממלכה והודיע כי הוא פורש ממדי ה'אלביסלסטה'. היגוואין לא נחל כמו רבים מחבריו הצלחה בנבחרת, ועוד יותר מזה, היה מושא ללעג במשך שנים לאחר הופעתו בגמר המונדיאל ב-2014 נגד גרמניה, כאשר החמיץ בדקות הפתיחה של הגמר במרקאנה בריו דה ז'ניירו והפך לאשם הבלעדי בהפסד.
החלוץ אמר בראיון כי שוחח עם מאמן הנבחרת הנוכחי, ליונל סקאלוני והבין ממנו כי לא יזכה לזימון לנבחרת ולפי כך הודיעה שהוא פורש.
"ההחלטה כבר נעשתה, לדעתי זה ישפר את מצבי בטווח הארוך, ברור שההחלטה הפתיעה אותי ברמה מסוימת כשהוסבר לי שלא אוזמן, אבל בסופו של דבר אני שמח לשים את הכל מאחוריי".אמר החלוץ.
בנוגע לביקורת הקשה שספג במהלך השנים לאור הופעותיו אמר: "כשאני שומע ביקורות כמו 'הוא לא מתאמץ', או 'הוא גמר את הקריירה', ברור שזו לא ביקורת בונה, אלא ביקורת שנועדה לפגוע בי וגם בחברים שלי לנבחרת. זוכרים לי ההחמצות שלי, אבל לא את השערים שלי, כמו נגד בלגיה שהביא אותנו לרבע הגמר אחרי זמן רב כל כך". עוד הוסיף שחקן צ'לסי : "אני גאה בכל מה שעשיתי, התמזל מזלי לשחק בשלוש ליגות גדולות ובקבוצות בכירות".
על עתידו המקצועי אמר:"אני מעדיף להתרכז בהווה, אבל הדלתות בריבר פלייט עאף פעם לא סגורות בשבילי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו