בכושר נפלא: צמד של ערן זהבי, פ.ס.וו עלתה לרבע גמר הקונפרנס ליג

הכוכב הישראלי ממשיך ללהוט: כבש את השער הראשון והשלישי (10, 79) ב-0:4 של איינדהובן על קופנהגן בגומלין שמינית הגמר (4:8 בסיכום)

זהבי והחברים חוגגים בדנמרק, צילום: רויטרס

איזו תקופה נהדרת עוברת על ערן זהבי. הכוכב הישראלי של פ.ס.וו איינדהובן כבש הערב (חמישי) צמד וסייע לקבוצתו להעפיל לרבע גמר הקונפרנס ליג עם 0:4 על קופנהגן (4:8 בסיכום שני המשחקים). היה זה המשחק החמישי ברציפות שזהבי כובש לפחות שער אחד בכל המסגרות.

אחרי 4:4 במשחק הראשון בהולנד, זהבי העלה את פ.ס.וו ליתרון במשחק הגומלין כבר בדקה ה-10. הישראלי קיבל ברחבה כדור ממריו גצה והבעיטה שלו לא הייתה חזקה במיוחד, אבל שוער היריבה קארל יוהאנסון לא הצליח לעצור את הכדור, שהתגלגל פנימה. בדקה ה-38 גצה כבש גם הוא והכפיל את היתרון של ההולנדים. זהבי השלים צמד בדקה ה-79, והוחלף ארבע דקות לאחר השער, כאשר נוני מדואקה חתם את תוצאת המשחק בתוספת הזמן.

זהבי, הערב, צילום: Getty Images
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קבוצות נוספות שהעפילו לרבע גמר הקונפרנס ליג: מארסיי (2:4 על באזל בסיכום) ולסטר (2:3 על רן בסיכום).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר