ניימאר ייעדר מהקופה אמריקה

כוכב נבחרת ברזיל נפצע בקרסולו במשחק הידידות הלילה מול קטאר (0:2) וייעדר מהטורניר הביתי שייפתח בשבוע הבא

צילום: רויטרס // ניימאר ממרר בבכי על הספסל של ברזיל, הלילה

ניימאר עובר שנתיים לא קלות מאז החליט לעבור מברצלונה לפריז סן ז'רמן. חוסר הצלחה מקצועית, פציעות ארוכות טווח בשנתיים שלו בפארק דה פראנס ופרשיות לא פשוטות כמו פרשת האונס הטרייה הביאו לניימאר לא מעט ביקורות. הלילה (בין רביעי לחמישי), הוא חטף מכה נוספת כאשר במשחק ההכנה של נבחרת ברזיל נגד קטאר לקראת פתיחת הקופה הביתי בשבוע הבא הוא נפצע בקרסול, ולאחר בדיקות שעבר התברר כי הכוכב ייעדר מהטורניר. 

ניימאר על קביים לאחר המשחק הלילה // צילום: איי.פי

בהתחלה כשניימאר ירד מהדשא בדקה ה-17 של המשחק נראה היה שמדובר בנקע בקרסול, ומאמן נבחרת ברזיל, טיטה עוד התראיין לאחר המשחק ואמר שיחכה לניימאר עד הרגע האחרון, אבל לאחר בדיקות בבית החולים כאמור התברר שהפציעה קשה יותר. 

בתחילת המשחק זה עוד נראה טוב // צילום: איי.אף.פי

במשחק עצמו ברזיל לא התקשתה מול קטאר שתשחק גם היא בקופה אמריקה לאחר שהוזמנה על ידי התאחדות הכדורגל הדרום אמריקאית (בקופה אמריקה מזמינים בדרך כלל שתי נבחרות מחוץ ליבשת כדי שיהיו 12 נבחרות). הברזילאים ניצחו 0:2 כאשר ריצ’ארליסון כבש בדקה ה-16 ובישל לגבריאל ז’זוס בדקה ה-24.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר