מצאו רכש: הקשר טיירון שרי יחתום במכבי חיפה

הקשר ההתקפי ההולנדי בן ה-30, שגדל במחלקת הנוער של טוונטה ושיחק בקווינס פארק ריינג'רס האנגלית, נמצא בדרכו לישראל כדי לחתום בשורות הירוקים • בעונה האחרונה שיחק בקייסריספור

צילום: יוטיוב // טיירון שרי. מגיע לישראל

מכבי חיפה מתקרבת לרכש נוסף מהולנד. הקשר ההתקפי טיירון שרי, נמצא בדרכו לישראל כדי לחתום בשורות הירוקים. 

שרי בן ה-30 היה מבוקש בעבר על ידי ג'ורדי קרויף גדל במחלקות הנוער של טוונטה, ועבר בקריירה שלו גם בקווינס פארק ריינג'רס האנגלית. בעונה האחרונה שיחק בקייסריספור הטורקית, במדיה רשם 16 הופעות וכבש 6 שערים.

בהנחה שיחתום בירוקים אחרי שיעבור בדיקות רפואיות, יהיה ההולנדי השני בסגל של מרקו בלבול, בנוסף ליאניק ווילדסחוט שחתם לפני מספר שבועות במועדון. לאחר צירופו ואם סופרים גם את ארנסט מאבוקה, תוכל מכבי חיפה לצרף עוד שני זרים כדי להשלים את הסגל לקראת העונה הקרובה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר