"בריאל קונטה לא יכול להחזיק עונה אחת"

דייגו קוסטה, חלוץ אתלטיקו מדריד ששיחק תחת המאמן האיטלקי בצ'לסי סוגר חשבון: "צריך לשפר את הצד האנושי שלו"

צילום: אי.פי.אי // קוסטה. סוגר חשבון

דייגו קוסטה טוען בראיון ל-ESPN בברזיל כי הוא חושב שאנטוניו קונטה לעולם לא יוכל להחזיק עונה שלמה במועדון כמו ריאל מדריד. קוסטה שעזב את צ'לסי בסוף עונת 2016-2017 בעקבות משבר שהיה לו עם המאמן האיטלקי החליט לסגור חשבון עם מי שעומד היום על הקווים של אינטר. קונטה עזב את צ'לסי לאחר שנה כשלאחר התקופה בלונדון, שמו נקשר לריאל מדריד.

קוסטה אמר בראיון:"היה לנו בעיות מחוץ למגרש, אבל אני חושב שהוא מאמן טוב, אין לי רגשות רעים כלפיו, אבל כדי להיות מאמן בכיר הוא צריך לשנות את הצד האנושי של האימון שלו, הוא מאוד חשדן. במקום כמו ריאל מדריד הוא לעולם לא יחזיק מעמד עונה שלמה".

בשנת 2013 החליט קוסטה לייצג את נבחרת ספרד למרות שנולד בברזיל וערך 2 הופעות עבור ה'סלסאו'. קוסטה זכה לביקורות קשות בברזיל אך טען כי החליט לעשות זאת לאחר שזכה להתעלמות מוחלטת ממאמן ברזיל דאז, לואיס פליפה סקולארי.

"אחרי משחק ידידות נגד רוסיה הוא אמר שהוא יתקשר אלי שוב כי לא שיחקתי הרבה דקות, אני זוכר שכמה חלוצים נפצעו ועדיין הוא לא זימן אותי, נשארתי בשקט אבל לא הוזמנתי לגביע הקונפדרציות, אז ספרד פנתה אליי והסכמתי, איך יכולתי להגיד לספרד לא?", סיכם חלוץ אתלטיקו מדריד. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר