דיווח: "קיקה סטיין לא ימשיך בברצלונה"

המאמן שהגיע בינואר איבד את חדר ההלבשה ויפוטר בתום העונה • בהנהלה ינסו להביא את צ'אבי בקיץ

צילום: AP // סטיין. ככל הנראה לא יישאר בקאמפ נואו

קיקה סטיין לא ימשיך בברצלונה בעונה הבאה, כך מדווחים הבוקר (שני) באתר 'גול'. לפי הדיווחים בימים האחרונים עולה כי המאמן איבד את חדר ההלבשה, והשחקנים מתעלמים ממנו לחלוטין.

סטיין הגיע לברצלונה בינואר השנה, אחרי פיטוריו של ארנסטו ואלוורדה. משום שהיכולת והתוצאות של ברצלונה לא השתפרו מאז הגעתו, ראשי המועדון לא מעוניינים להמשיך את ההתקשרות עמו לעונה נוספת, כך על פי הדיווח. עם זאת, נכתב כי זכייה באליפות ספרד או בליגת האלופות עשויה להשאיר את המאמן בתפקיד.

סטיין מעולם לא היה הבחירה הראשונה לתפקיד אחרי פרישתו של ואלוורדה, אבל רונלד קואמן וצ'אבי דחו את ההצעה לקבל את המינוי. כוכב בארסה לשעבר צ'אבי, כיום מאמן אל-סאד הקטארית, הודה כי הוא מתכונן לשוב לברצלונה בתור מאמן בעתיד, ובנהלה צפויים לנסות ולשכנע אותו לחזור הקיץ, בעוד מאמן ברצלונה ב' צ'אבי גארסיה פימיינטה נחשב גם הוא כאופציה.

מוקדם יותר היום פורסם תיעוד של ליאו מסי מתעלם בהפגנתיות מעוזר המאמן של סטיין, אדר סראביה, במהלך התיקו עם סלטה ויגו. דבר המעיד על המתיחות הגדולה בין שחקני ברצלונה לצוות המקצועי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר