בכושר שיא: שער ושני בישולים לליאל עבדה, 0:4 לסלטיק על מאת'רוול

הישראלי ממשיך לתרגם את היכולת הנפלאה שלו למספרים • זה התחיל עם הגול הראשון במשחק (28) ונמשך עם שתי מסירות מדויקות לטום רוגיץ' שהשלים צמד (45,31); דייזן מיידה נעץ את הרביעי (71) • הפער הזמני מריינג'רס: 4 נקודות

14 שערים ו-9 בישולים. עבדה במדי סלטיק, צילום: רויטרס

מי יעצור אותו? ליאל עבדה כבש ובישל פעמיים ב-0:4 הגדול של סלטיק היום (ראשון) על מאת'רוול בליגה והעלה את מאזנו לתשעה שערים העונה.

הישראלי פתח את החגיגה של הסקוטים בדקה ה-28 עם השער הראשון במשחק. לאחר מכן סידר בעצמו צמד לטום רוגיץ' (45,31) עם שני מסירות נהדרות. את המסמר הארון נעץ דייזן מיידה בדקה ה-71 וחתם עוד משחק מצוין של סלטיק וכמובן של ליאל עבדה.

עבדה הוחלף כבר במחצית וניר ביטון, שפתח את המשחק על הספסל, עלה מייד בפתיחת המחצית השנייה. כרגע, סלטיק פתחה פער זמני של 4 נקודות על ריינג'רס.

לעבדה זה היה הכיבוש השלישי ברציפות, כמובן אחרי הגול מול ריינג'רס בשבוע שעבר וכרגע, כשהוא מחזיק במאזן של תשעה שערים ושבעה בישולים העונה, אין כל צל של ספק שהוא אחד השחקנים הלוהטים ביותר בסקוטלנד ואולי גם באירופה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר