דסט לברצלונה, דיאס לסיטי

רונלד קומאן קיבל סוף סוף חיזוק בהגנה וההולנדי בן ה-22 יחתום בקרוב • בלם בנפיקה יצטרף לקבוצה של פפ

דסט (משמאל). החיזוק שברצלונה חיכתה לו? // צילום: אי.פי.אי // דסט (משמאל). החיזוק שברצלונה חיכתה לו?

שתי החתמות מעניינות פותחות את השבוע באירופה, אך למרות שמדובר בשחקנים אפורים, הם הופכים לבעלי משמעות רבה לשתי סגניות מאוכזבות, ברצלונה בספרד ומנצ'סטר סיטי באנגליה.

הקבוצה המתחדשת אך גם המגמגמת של רונלד קומאן, פיללה לרענון בחוליית ההגנה, ואחרי מאבק מתיש מול באיירן מינכן, הצליחה להחתים את המגן ההולנדי סרג'יניו דסט תמורת 22 מיליון יורו, שיעשירו את קופתה של אייאקס.

דסט, שיתפוס את מקומו של נלסון סמדו שעבר לוולבס, פרץ בשלהי עונת הקורונה, שהביאה להפסקת הליגה ההולנדית, ולמרות שלא הספיק להוכיח את עצמו, עבור קבוצה במצוקה כמו ברצלונה הוא נראה כהחתמה מבטיחה. אורך החוזה הצפוי - 5 שנים.

תודה לך בנפיקה

אתמול, במשחק הבית האחרון של סגנית אלופת פורטוגל, רובן דיאס קיבל כאות הערכה את סרט הקפטן ואף כבש בניצחון בנפיקה על מוריירנסה 0:2. אחרי שריקת הסיום הודה בדמעות למועדון ולאוהדים, בידיעה שתוך 24 שעות הוא כבר ינחת ביעד החדש שלו, מנצ'סטר סיטי.

בדומה לקומאן, גם פפ גווארדיולה רצה לרענן את חוליית ההגנה שלו, והבלם הפורטוגלי בן ה-23 אמור לפתור עבורו לא מעט בעיות. דיאס, לא רק במשחקו האחרון בבנפיקה, אוהב להצטרף להתקפות, גם אם אינו מרבה להבקיע (9 שערי ליגה בשלוש עונות). הוא נמצא במגמת שיפור מתמדת ויהיה מעניין לראות אותו משתלב אצל קבוצת המיליארדרים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר