"רשפורד פשוט אוהב את פריז"

החלוץ של מנצ'סטר יונייטד זכה לשבחים אחרי עוד שער חשוב בפארק דה פרינס, אבל בחר להחמיא למאמן: "השיטה של סולשיאר מאפשרת לנו לבוא לידי ביטוי בהתקפה"

צילום: רויטרס // רשפורד חוגג עוד שער חשוב בפריז, אמש

מרקוס רשפורד עשה זאת שוב. אחרי השער שהעלה את מנצ'סטר יונייטד לרבע הגמר ב-2019 על חשבונה של פ.ס.ז' בפארק דה פרינס, החלוץ כבש את שער הניצחון במשחק הפתיחה של שלב הבתים אתמול (שלישי), באותו אצטדיון בדיוק מול אותה קבוצה. 

החלוץ האנגלי זכה למחמאות אבל בחר להחמיא בעצמו דווקא למנג'ר אולה-גונאר סולשיאר, שהשיטה שלו לפי רשפורד, היתה הגורם לניצחון בפריז. "אני חושב שזה היה על המנג'ר הערב", אמר רשפורד בסיום, "השיטה שלו איפשרה לנו להביא את עצמנו לידי ביטוי בהתקפה ולהיות חזקים בהגנה, כפי שעשינו די טוב לדעתי. כמובן שזה ניצחון גדול ועמדה מצוינת להיות בה כי יש לנו עוד הרבה דברים להשתפר בהם".

החלוץ הוסיף: "זו היתה הופעה טובה, כזו שיש לנו הרבה לבנות עליה. אני תמיד מאמין בקבוצה, כשחקנים זה חשוב להאמין בשיטה שהמנג'ר רוצה שנשחק לפיה. הערב עשינו את זה בצורה פנטסטית".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר