ביום רביעי הבא ייערך דראפט 2020 באן.בי.אי, במה שאמור להיות הלילה הגדול בחייו של דני אבדיה. הכישרון של מכבי ת"א נמצא במקום הרביעי ברוב תחזיות הדראפט בארה"ב, אך כידוע בלילה עצמו הכל יכול לקרות וטרייד כזה או אחר עשוי לשלוח את אבדיה לקבוצה שכלל לא ציפה להגיע אליה.
דאלאס יכולה להיות אחת מן הקבוצות האלו, כך לפחות בחלק מהשמועות האחרונות ברחבי הליגה. המאבס מחזיקים בבחירה ה-18 וה-31 בדראפט הקרוב וייתכן כי ינסו לעשות טרייד שיעזור להם לבחור גבוה יותר. אופציה כזו היא הבחירה העשירית של פיניקס, ועל אף שדני צפוי להיבחר בין חמשת המקומות הראשונים, בפודקאסט "לוקד און מאבס" כבר ניסו להבין האם אבדיה יתאים ללוקה דונצ'יץ' וקריסטאפס פורזינגיס.
Tonight's Episode
- Locked On Mock Draft Picks 1-10
- We tried to trade into the Top 10
- Would you be willing to trade up for Deni Avdija?
Apple https://t.co/FbYwr6vCkn
Spotify https://t.co/748RbTNW4C pic.twitter.com/jXVaxd93Oh— Locked On Mavs Podcast (@LockedOnMavs) November 9, 2020
"האם דאלאס צריכה לוותר על שתי הבחירות שלה ועל ג'יילן ברונסון או סת' קרי כדי להתקדם לבחירה העשירית של פיניקס ולהשיג כישרון כמו של דני אבדיה?", תהה העיתונאי אייזק האריס שמסקר את המאבס עבור האתר הרשמי של דאלאס, "אני אוהב את האפשרות של הטרייד שמעורבים בו סת' קרי (מדאלאס לפיניקס), קלי אוברה (מפיניקס לדאלאס) והחלפת בחירות. אם נצליח לקבל גם שחקן כמו אוברה וגם את הכישרון של דני. זה בהחלט מעניין ואפשרי. פיניקס אוהבת את קרי ככה שיש סיכוי גבוה שזה יקרה. אבדיה יכול לעלות מהספסל בהתחלה בהתאם להתפתחות שלו, ולהיות הפליימייקר של החמישייה השנייה. אבל האם זה שווה לוותר על התאמה מושלמת כמו סת' קרי בשביל הכישרון של דני? לא בטוח".