שבוע הפרידות מדייגו ארמנדו מראדונה המשיך גם אמש (ראשון) כאשר נאפולי אירחה את רומא למשחק צמרת במסגרת הליגה האיטלקית.
מלבד דקת הדומיה, שחקני הקבוצה עלו עם תלבושת פסים מיוחדת כמחווה לפנומן ולנבחרת ארגנטינה, דגלים נתלו ברחבי הסן פאולו שישנה את שמו בקרוב ולורנצו אינסינייה, אחד הסמלים הגדולים בדור האחרון של הקבוצה מהדרום, כבש שער ושלף חולצה עם הספרה 10 ושמו על מראדונה.
על הדשא הרוח של מראדונה כנראה ריחפה באוויר והפרטונפיי פירקו 0:4 את הג'יאלורוסי. ג'נארו גאטוסו היה מאושר בסיום המשחק על היכולת של חניכיו ואמר: "אנחנו צריכים לשחק בעוצמה הזו בכל משחק. אהבתי את הגישה של השחקנים היום. כששחקן טעה חבריו תמכו בו וזה מה שאני אוהב לראות. אני מבין שאסור לי לשחרר מהשחקנים לעולם ואסור לי להקל עליהם. הזמנים של פעם השתנו".
.jpg)
על מראדונה והטירוף סביבו בעיר אמר: "יש תחושת עצב אבל ברגע זה אני חושב שעיר חייבת לגלות גם שכל ישר. אני רואה יותר מדי אנשים מסתובבים בלי מסכות. מראדונה הוא אגדה, כולם יודעים את זה ואני מבין את הרצון להביע את החיבה כלפיו אבל אני מקווה שממחר העיר תחזור להיות הגיונית או שכולנו נשלם על ההשלכות בהמשך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו