בשנייה האחרונה: אינטר זכתה בסופר קאפ האיטלקי אחרי 1:2 על יובנטוס

אלכסיס סאנצ'ס כבש בדקה ה-121 את שער הניצחון הדרמטי והעניק לסימונה אינזאגי תואר ראשון העונה • ווסטון מק'יני הבקיע ראשון ליובה (25), לאוטרו מרטינס השווה (35, פנדל)

אינטר מניפה סופר קאפ שישי בהסיטוריה שלה. ובאיזו דרך, צילום: רויטרס

אין דרך יותר דרמטית מלקחת תואר. אינטר גברה הלילה (בין רביעי לחמישי) 1:2 על יובנטוס משער מאוחר מאוד בדקה ה-121 (!) של אלכסיס סאנצ'ס וזכתה בסופר קאפ האיטלקי

המשחק החל טוב עבור הגברת הזקנה, כשווסטון מק'יני נהנה מבישול של אלברו מוראטה והעלה את יובה ל-0:1. אך היתרון החזיק 10 דקות בלבד, אז לאוטרו מרטינס שלח פנדל מדויק לרשת וזה 1:1 בגמר.

כאן כבר אינטר לחצה על הגז והשתלטה על המשחק, אך למרות ניסיונות רבים להכניע את מת'יה פרין בשערה של יובנטוס, היא לא הצליחה לעשות זאת, עד לדקה ה-121, בה אלכסיס סאנצ'ס הצליח להכניע את השוער האיטלקי של יובה ולסדר לסימונה אינזאגי תואר ראשון העונה.

סאנצ'ס. איזה רגע דרמטי, צילום: AP,
סימונה אינזאגי. תואר ראשון העונה, צילום: AFP,
מרטינס בפנדל מדויק, צילום: EPA,
מק'יני. החגיגות נגמרו מהר מאוד, צילום: AP,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אינטר בסיום. איזו דרמה, צילום: AFP,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר