לואיס סוארס היה חלק בלתי נפרד מהשנים הגדולות של ברצלונה. החלוץ, שעזב את המועדון הקטלאני בתחילת העונה שעברה ופתח את עונתו השנייה באתלטיקו מדריד, סיפק כמה ציטוטים מעניינים בראיון ל"ספורט" הספרדי.
"המלחמות הפנימיות בין רונאלד קומאן לז'ואן לאפורטה פוגעות בשחקנים", אמר האורוגוואי כשנשאל מה דעתו על המתרחש כרגע בקבוצתו הקודמת.
על האפשרות להחתים את המאמן ושחקן העבר של המועדון, צ'אבי, במקומו של קומאן: "אני אישית ממליץ לו לא לחתום כרגע. זה לא הזמן האידיאלי להגיע למועדון. אם הוא חכם הוא צריך לחכות".
בשבת, יפגוש יחד עם אתלטיקו את ברצלונה למשחק מסקרן שאולי יוכל לחרוץ את גורלו של המאמן ההולנדי על הקווים של הקטלאנים. כנשאל מה יעשה אם יכבוש גול מול האקסית: "אני כן מקווה להבקיע, אבל לא אחגוג, יש לי כבוד גדול לברצלונה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו