סופו של הרומן בין ברצלונה לרונאלד קומאן קרוב? על פי התוצאות האחרונות נראה שכן. אמש (שני) הקטאלנים סיימו בתיקו ביתי מאכזב עם גראנדה (1:1) כאשר הבלם ארחוארו השווה עבור ברצלונה בדקה ה-90 ואולי דחה את הקץ של המאמן על הקווים של המועדון.
על פי הדיווחים, המועמד המוביל להחליף את קומאן, אם וכאשר יפוטר בזמן הקרוב, הוא מאמן נבחרת בלגיה רוברטו מרטינס. שם נוסף שעלו הוא של כוכב העבר של המועדון צ'אבי.
נכון לרגע זה, בהנהלת ברצלונה טרם התקבלה החלטה נחרצת בנוגע לעתידו של המאמן ההולנדי ומסתמן שהוא יעמוד על הקווים לפחות גם במשחק הקרוב, נגד קאדיס בחוץ.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוBarcelona are preparing to part with Ronald Koeman as Belgium boss Roberto Martinez becomes a top target to replace him 👀
— Goal News (@GoalNews) September 21, 2021
✍️ @AdriaSoldevila