אמבפה יציב אולטימטום לאנצ'לוטי? "ריאל מדריד ניצבת בפני בעיה שאין לה פתרון קל"

לאחר ההפסד הכואב למילאן בברנבאו, דיווחים בספרד מספרים כי הצרפתי לא רוצה לשחק יותר כחלוץ • בינתיים שחקן הרכש הנוצץ מקבל ביקורות: "אני יודע שזה לא התפקיד הטבעי שלו, אבל מישהו צריך לעשות את זה"

קיליאן אמבפה. אין רגע דל. צילום: רויטרס

ריאל מדריד רשמה אתמול (שלישי) עוד רגע קשה כשאנחנו רק בחודש נובמבר כשהפסידה 3:1 למילאן במסגרת המחזור הרביעי בליגת האלופות. הבלאנקוס שהובסו בסנטיאגו ברנבאו לפני עשרה ימים בקלאסיקו לברצלונה, הושפלו שוב בביתם, מה שמוביל כמובן לביקורות קשות מצד התקשורת הספרדית.

מי שכמובן סופג את מרבית האש הוא קיליאן אמבפה, שהגיע הקיץ לאלופת אירופה בקול תרועה רמה. כעת מספרים כי השחקן עשוי להציב אולטימום לקרלו אנצ'לוטי כי אינו מעוניין יותר לשחק כחלוץ אלא בתפקידו המקורי כשחקן כנף שמאל. הבעיה ששם ניצב ופרח בשנים האחרונות, ויניסיוס ג'וניור.

"נמאס לו, הוא לא רוצה לשחק כחלוץ מרכזי, ואפשרויותיו של קרלו אנצ'לוטי בעניין מוגבלות מאוד", טענו ב"ספורט" המקומי. "אמבפה ו-ויניסיוס משחקים באותה עמדה והקונפליקט ביניהם גלוי. המאמן האיטלקי ניצב בפני בעיה קשה שאין לה פתרון קל, כי אף אחד מהם לא יכול לעבור לספסל", הוסיפו. "במדריד כבר ידעו שלאמבפה היו בעיות מסוימות עם ניימאר כשזה הגיע לפאריס, מאחר שהשניים חולקים למעשה עמדה דומה. הפציעות התכופות של הברזילאי – שהיה יותר מחוץ למגרש מאשר על הדשא – אפשרו את השותפות הזאת, אך בסופו של דבר הפריזאים העדיפו למכור את ניימאר כדי לאפשר לאמבפה את המעמד המרכזי. בריאל, ויניסיוס תופס את עמדתו של אמבפה והוא כיום שחקן הרבה יותר מכריע מהצרפתי, אבל ריאל תצטרך לבחור בין השניים אם ברצונה להמשיך בפרויקט".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מי שהצטרף לביקורות על אמבפה הוא תיירי הנרי, חלוץ העבר האגדי ופרשן כיום, שאמר על הבעיה ההתקפית של ריאל: "מי אמור לקבל את הכדורים ברחבה ולהבקיע? אמבפה אמור לעשות את זה, אבל בלינגהאם עושה את זה בפועל, לא בהצלחה. איפה מספר 9? הוא לא נמצא בכלל. זה יכול לקרות מדי פעם, אבל לא יכול לקרות כל הזמן. אני יודע שזה לא התפקיד הטבעי שלו, אבל מישהו צריך לעשות את זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר