אחרי הפציעה הקשה של הכוכב: ריאל מדריד תחתים שחקן חדש?

דני קרבחאל, שנפגע בצורה קשה במהלך המשחק מול ויאריאל קרע את הרצועה הצולבת בברכו ואישר כי יעבור ניתוח • זה מה שהיה לקרלו אנצ'לוטי להגיד במסיבת העיתונאים

דני קרבחאל מפונה באלונקה. צילום: גטי אימג'ס

גמר את העונה. כל הדיווחים אומתו וגם השחקן עצמו אישר - דני קרבחאל, כוכב ריאל מדריד קרע את הרצועה הצולבת בברכו במהלך המשחק אתמול (שבת) מול ויאריאל, ינותח ולא צפוי לחזור לדשא בתקופה הקרובה.

התמונות מאתמול היו קשות. המגן הימני בעט בטעות בשחקן היריבה ירמי פינו, וכתוצאה מכך נפגע בעצמו. הוא נשכב על כר הדשא, מירר בבכי ופונה לאחר מספר דקות על אלונקה.

רגע הפציעה של דני קרבחאל, צילום: גטי אימג'ס
דני קרבחאל ממרר בבכי על הדשא. לא יחזור העונה, צילום: AP

במסיבת העיתונאים שלאחר המשחק, מאמן הבלאנקוס קרלו אנצ'לוטי נשאל האם יחתים כעת מגן ימני חדש במקומו וענה: "יש לנו את לוקאס ואסקס. בפגרת הנבחרות יהיה לנו זמן לדבר על זה, כרגע חלון ההעברות סגור כך שאין הרבה אפשרויות".

"אני מאוכזב, לא אוכל לשחק בחודשים הקרובים", עדכן קרבחאל בחשבון האינסטגרם שלו, "אבל אני מתכוון לחזור כמו חיה, בהקדם האפשרי". 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר