הכל מוכן להכרזה: אמו של קיליאן אמבפה ברמז על עתיד בנה

כוכב פריז סן ז'רמן ערך מסיבת פרידה פרטית, ותשובתו של אמו לסוגיית עתידו לא השאירה מקום לספק • בלט בהיעדרו: נשיא המועדון

קיליאן אמבפה נפרד מפ.ס.ז / קרדיט: X

קיליאן אמבפה ממשיך בסיבוב הפרידה מפריז סן ז'רמן. יממה אחרי סיום העונה בליגה, ולפני משחקו האחרון בשבת - גמר הגביע הצרפתי מול ליון - הכוכב ערך אמש (שני) מסיבת פרידה פרטית עם כ-250 אורחים בעיר האורות לקראת המעבר הצפוי לריאל מדריד. מי שגנבה את ההצגה בטרם האירוע היא אמו פאיזה למארי, שגם משמשת כסוכנת שלו.

"אלה היו שבע שנים נהדרות וקסומות, פריז היא קסומה", אמרה למארי. היא אף אישרה שאית'ן אמבפה, אחיו הצעיר של קיליאן שמסיים את חוזהו בפ.ס.ז', גם כן יעזוב את המועדון. כשנשאלה על ידי העיתונאים מה צופן עתידו של קיליאן היא השיבה בחיוך: "אתם כבר יודעים, לא?"

מי שבלט בהיעדרו מהאירוע הוא נשיא המועדון, נאסר אל חלאיפי, כאשר ניתן לייחס זאת להתקררות ביחסים בין הקטארי לכוכב. לפני האירוע דווח כי נשיא צרפת עמנואל מקרון צפוי להגיע, אולם בסופו של דבר הוא נעדר. אמבפה אמר לנוכחים: "אנחנו משפחה, אני רוצה להודות לכל מי שפה מעומק ליבי. אם אתם נמצאים כאן, זה אומר שהשפעתם על החיים שלי".

האירוע עצמו אגב התרחש במסעדה האיטלקית "ג'יג'י", שנקראה בעבר "הבית הלבן". האם הבחירה מקרית לאור העובדה שהוא בדרך למועדון הלבן?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קיליאן אמבפה. בחירה מקרית?, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר