"חיפשתי מוות בגוגל": הווידוי המצמרר של כוכב נבחרת ברזיל

חלוץ הסלסאו וטוטנהאם חשף בראיון במדינתו על התקופה הרעה שחווה לאחר מונדיאל 2022: "הייתי בדיכאון עמוק, שקלתי לוותר. היום אני יכול לומר שהפסיכולוג שלי הציל את חיי"

רישארליסון. צילום: רויטרס

מאז תחילת עונת 2023/24, אחד השחקנים שהיו הכי פתוחים לגבי המצב הנפשי שלהם הוא רישארליסון. החלוץ הברזילאי הודיע בחודש ספטמבר כי החל לקחת טיפולים פסיכולוגיים והיום (רביעי) פורסם ראיון איתו בו חשף על התקופה האפלה בחייו. 

"הגעתי למונדיאל בשיא של הקריירה שלי, אחריו הרגשתי שאני רוצה לוותר", אמר החלוץ ל-ESPN ברזיל. "לא חשבתי על להתאבד, אבל הייתי בדיכאון. כל הזמן חשבתי על שטויות, זה מה שהיה במוח שלי. אפילו חיפשתי בגוגל שטויות על מוות".

רישארליסון, צילום: AP

רישארליסון, שכבש שלושה שערים והגיע עד לרבע הגמר בקטאר, המשיך: "היום אני יכול להגיד שהפסיכולוג שלי הציל אותי, את חיי. פסיכולוג אחר הודה לי על כך שהבאתי את זה לעולם הכדורגל וזה משהו שאני ממליץ לכל אחד עליו. לכו לפסיכולוג, זה עוזר מאוד שיש לך מישהו שאתה יכול לשתף אותו בהכל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ויניסיוס ג'וניור נשאל על הגזענות כלפיו בספרד, ופורץ בבכי / מתוך X

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר