דברים משתנים בפריז סן ז'רמן. המאמן לואיס אנריקה החליט להתחיל לעשות סדר חדש בשורות אלופת צרפת, ולא חושש לעשות שרירים גם מול הכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה שלו, קיליאן אמבפה, שהפגין יכולת מאכזבת אתמול בערב (ראשון) במשחק הליגה מול ראן.
רשת X
המשחק הסתיים בתוצאה 1:1, אבל כבר בדקה ה-65 אמבפה עשה את דרכו לספסל, במצב של 0:1 לראן. עמוק בתוספת זמן, המחליף שלו, גונסאלו ראמוס, כבש את שער השוויון כדי לחלץ את הנקודה. עם זאת, אמבפה נראה משועשע למדי על הספסל הפריזאי.
מי שחייך פחות היה מאמנו. לואיס אנריקה דיבר לאחר המשחק והבהיר מי הבוס. "אנחנו צריכים להתחיל להתרגל לשחק בלי קיליאן אמבפה", אמר לואיס אנריקה והוסיף בביטחון רב: "הוא ישחק כשאני רוצה. כשאני לא רוצה, הוא לא ישחק. אם אתם חושבים שאקבל שחקנים שמתרשלים על המגרש, אתם טועים".
המסר של לואיס אנריקה היה תקיף: "לא אוותר לשחקנים. הם צריכים להרוויח כל דקה שהם על הדשא. אצלי שחקנים ישאלו את עצמם אם הם בכלל ראויים לפתוח בהרכב או להיות על המגרש". לצד זאת, הפריזאים רגועים בראש הטבלה עם יתרון של 11 נקודות על המקום השני.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו