שחקן הכנף של בורדו, אלברת' אליס, "נכנס לתרדמת יזומה" בעקבות התנגשות ראשים בליגה השנייה בצרפת, כך על פי דיווחים במדינה.
שחקן נבחרת הונדורס שיחק עבור בורדו בהתמודדות בליגה כשההתנגשות הקשה התרחשה רק 34 שניות לתוך המשחק מול גוינגמפ. אליס התנגש במגן גוינגמפ דונאטין גומיס, כשמספר שחקנים משני הצדדים נהרו למקום כשזיהו את המצוקה.
הפסקה של כשמונה דקות נכפתה במשחק, כשהשחקן קיבל טיפול על המגרש לפני שהובהל לבית החולים, והשאיר את המגרש לקול כפיים של האוהדים.
בורדו פרסמה הצהרה לאחר התקרית שבה נמסר: "אלברת' אליס פונה לבית החולים כדי לעבור בדיקות רפואיות. אנו מאחלים לו החלמה מהירה". מאמן בורדו אלברטו ריירה אמר לאחר המשחק: "דיברתי עם הרופא, אנחנו לא יכולים להגיד שום דבר על זה עדיין.הוא כרגע בבית החולים".
לאחר מכן פרסם שחקן הקבוצה מחווה משלו באינסטגרם לאליס, הניף את החולצה של השחקן מהונדורס וכתב: "הניצחון הזה בשבילך. אנחנו איתך".