מועד ההעברות בכדורגל האירופי טרם נפתח אבל המועדונים הגדולים כבר התחילו לעבוד והיום (רביעי) הודיעה באיירן מינכן על החתמתו של הקשר בריאן סראגוסה. סראגוסה יגיע לקבוצה הגרמנית מגרנאדה שם משתף פעולה עם חלוץ נבחרת ישראל, שון וייסמן, וכעת יגיע ויצטרף לשוער נבחרת ישראל דניאל פרץ.
במועדון הגרמני הודיעו כי השחקן יישאר בגרנאדה עד תום העונה בהשאלה ויגיע למועדון הגרמני בקיץ. סראגוסה חתם על חוזה לשש שנים. באיירן תשלם למועדון ספרדי סכום העברה של 15 מיליון אירו ועוד 2 מיליון אירו כבונוסים עתידיים. אגב תג המחיר של השחקן עמד על 14 מיליון אירו אך בסופו של הדבר בבאיירן הסכימו לשלם סכום גבוה יותר.
Bryan Zaragoza - Welcome to Bayernpic.twitter.com/9PSS4A6EI6
— ✍🏼 (@MunichComps) December 6, 2023
בספרד דווח לאחרונה כי בגרנאדה ניסו לשכנע את השחקן לחתום על חוזה חדש ואף הציעו את השכר הגבוה במועדון וזאת בכדי לנסות ולמכור אותו בסכום גבוה הרבה יותר בעתיד אך כאמור השחקן רצה לעבור לגרמניה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו