בשווייץ עקצו: "ניצחון על מכבי חיפה היה בגדר חובה, עבדולאי סק היה הגרוע ביותר"

אחרי ה-0:3 המוחץ של יאנג בויז על הירוקים, שסידר להם את שלב הבתים של ליגת האלופות, התקשורת המקומית חגגה • ב"בליק" ציינו לרעה את הבלם הסנגלי, ב-"ב-Sport.ch" כתבו: "חוסר האיכות הכריע"

עבדולאי סק משמאל. שער עצמי בברן. צילום: EPA

ויש מי שחוגגים. מכבי חיפה עוד צריכה להמשיך להרים את עצמה אחרי האכזבה וההדחה מול יאנג בויז בפלייאוף ליגת האלופות, אבל התקשורת בשווייץ כמובן שיבחה את האלופה המקומית, שיצאה עם 0:3 ענק בסיום המשחק בברן.

"וואו! ליגת האלופות! אפשר להגיד שנגד יריבה כמו מכבי חיפה ניצחון היה בגדר חובה" נכתב בסיום המשחק ב"בליק", "זה אף פעם לא מובן מאליו בשביל מועדון שוויצרי - גם ליגת אלופות וגם אליפות".
 
בנוסף, באתר הכתירו את בלם חיפה, עבדולאי סק, לשחקן הגרוע במגרש: "וואו, עבדולאי סק . הוא אלוף אפריקה עם סנגל. בברן, לעומת זאת, סבל מחוסר מזל כשהבקיע את השער השני, רק לרשת הלא נכונה". 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ב-"Sport.ch" הוסיפו: "על פי הנתונים, מכבי חיפה שלטה במשחק, אבל בסוף מה שחשוב זה השערים. הם היו חסרי מזל כי הגיעו ללא מעט מצבים מסוכנים. צריך להגיד, חוסר האיכות של מכבי חיפה הכריע".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר