החלום ממשיך: ליאו מסי רשם הלילה (בין שבת לראשון) זכייה ראשונה בתואר בארה"ב, כאשר הוליך את אינטר מיאמי לניצחון על נאשוויל בפנדלים (9:10) ולזכייה בגביע הליגות.
90 הדקות הסתיימו ב-1:1, כאשר הארגנטינאי ממשיך בכושר האדיר ומבקיע את היתרון של מיאמי בדקה ה-23, אבל פפא פיקולט איזן בדקה ה-57 וקבע 1:1 בסיום הזמן החוקי.
בדו הקרב הפנדלים, הניסיון של מיאמי ניצח. הכוכבים הוותיקים ובראשם מסי שכבש את הבעיטה הראשונה, ולאחריו סרחיו בוסקטס וג'ורדי אלבה עמדו בלחץ, ואחרי לא פחות מ-9 בעיטות מדויקות מכל צד, דווקא השוער של נאשוויל ניגש לבעוט והחמיץ.
Este equipo 🫶🥹 pic.twitter.com/cXrFCf2fPc
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) August 20, 2023
מסי כבש את שערו ה-25 במשחק גמר בקריירה, והגדיל את הפער שלו במקום הראשון מפלה (31) וכריסטיאנו רונאלדו (22). כמו כן, הפרעוש זכה בתואר ה-44 שלו בקריירה, יותר מכל כדורגלן אחר.
בסך הכל מאז שהגיע לשחק בארצות הברית, מסי כבש עשרה שערים ובישל אחד נוסף ב-10 הופעות בלבד. הוא זכה כמובן בתואר השחקן המצטיין של הטורניר וגם בפרס מלך השערים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוInter Miami squad lifted Messi in the air after the W 🤣🙌 pic.twitter.com/7OnrjsVYOu
— Bleacher Report (@BleacherReport) August 20, 2023