קשר סנדרלנד נעצר בחשד שקיים יחסי מין עם קטינה

סערה גדולה בממלכה: המשטרה המקומית עצרה את אדם ג'ונסון, קשר החתולים השחורים בחשד שקיים יחסי מין עם קטינה • סנדרלנד הודיעה כי השחקן הושעה עד תום החקירה • ג'ונסון שיחק בעבר במדי מנצ'סטר סיטי ורשם 12 הופעות בנבחרת אנגליה

צילום: GettyImages // אדם ג'ונסון מול ווסט ברומיץ' העונה

פרשה חדשה מסעירה את הפרמיירליג ואת אנגליה כולה. הערב (ב') פורסם בתקשורת בממלכה כי אדם ג'ונסון קשרה של סנדרלנד בן ה-27 נעצר בחשד שקיים יחסי מין עם קטינה מתחת לגיל 16. סנדרלנד הודיעה כי השחקן מושעה עד לסיום החקירה.

מוקדם יותר היום פשטה המשטרה על ביתו של השחקן ובשעות הבוקר דווח על כך בעיתון ה"סאן" ללא פירסום שמו של השחקן. ג'ונסון נעצר ואף אקדח טעון נמצא בביתו וכעת הוא במעצר.

המשטרה המקומית פירסמה תגובה רשמית: "גבר כבן 27 נעצר מוקדם יותר היום בחשד לקיום יחסי מין עם קטינה (מתחת לגיל 16), הוא נשאר במעצר ועוזר לשוטרים בחקירתם"

אדם ג'ונסון נולד בסנדרלנד וגדל במחלקת הנוער של המועדון. לאחר שפרץ לתודעה במידלסבורו נמכר הקשר למנצ'סטר סיטי ושיחק במדיה בין השנים 2010 ו-2012. בשנים אלו זומן גם לנבחרת אנגליה ורשם במדי נבחרת שלושת האריות 12 הופעות. בקיץ 2012 חזר ג'ונסון לסנדרלנד והעונה רשם 17 הופעות בהן כבש ארבעה שערים. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר