תעלומה בכדורגל המצרי: שחקן הכדורגל אריק טראורה נעדר, כך הודיע היום (שני) מועדון הכדורגל א.נ.פ.פ.י מליגת הכדורגל הבכירה במדינה.
המועדון הודיע כי עקבותיו של שחקן הכנף מבורקינה פאסו נעלמו מאז שעזב את האצטדיון במהלך משחק ליגה ב-18 באפריל, זאת לאחר שסירב להיכנס כמחליף מאוחר.
השחקן בן ה-26, שהושאל למועדון, כיבה את הטלפונים שלו לאחר שעזב את האצטדיון בקהיר וניסיונות ליצור איתו קשר דרך אשתו והסוכן לא הועילו. המועדון, המנוהל על ידי חברת הנפט הממשלתית, אמר כי הודיע להתאחדות הכדורגל המצרית כי טראורה נעלם אך לא הגיש תלונה למשטרה.
"אנחנו רק מקווים שהוא במצב טוב ונוכל לדון בשאר הדברים במועד מאוחר יותר", אמר מוחמד איסמעיל מנהל הקבוצה לטלוויזיה המצרית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוENPPI Football Director via Sada El-Balad:
— KingFut.com (@King_Fut) May 7, 2023
“Eric Traore has been missing for 9 days and we have no information about his whereabouts. We have contacted his agent but it didn’t help. We are offering support to his wife till we make sure he is fine.” pic.twitter.com/Tq9miwyjqd