נשיא אופ"א: "ייתכן שבעתיד יתקיימו משחקי ליגת האלופות בארצות הברית"

אלכסנדר צ'פרין נשאל על האפשרות שגמר המפעל היוקרתי בכדורגל האירופי ייערך על אדמת אמריקה • "היו דיונים בנושא"

ליגת האלופות בדרך לארצות הברית?, צילום: איי.אף.פי

אלכסנדר צ'פרין, נשיא אופ"א, התראיין לפודקסט האמריקני "Men In Blazers" והודה שקיימת אפשרות שבעתיד משחקי ליגת האלופות, כולל הגמר הגדול, יתקיימו על אדמת ארצות הברית.

בשיחה עם רוג'ר בנט, אמר: "זו בהחלט אפשרות. כבר היו דיונים בנושא בעבר, אבל היה את המונדיאל בקטאר, ב-2024 תתקיים אליפות אירופה ונקבעו גמרים השנה באיסטנבול, בשנה הבאה בלונדון וב-2025 במינכן. נראה אחרי זה".

כבר ב-2016 צ'פרין טען שקיימת אפשרות שבעתיד משחקי המפעל יועתקו בחלקם גם לארצות הברית ולא מן הנמנע שכעבור עשור הרעיון יתממש. המטרה של ראשי אופ"א בקיום חלק מהמשחקים מעבר לים היא לייצר הכנסה משמעותית עוד יותר, כשהוא בעצמו הודה שהוא מבין את חשיבות השוק האמריקני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לפי כתב ESPN גאב מרקוטי, הנושא עלה לדיון בסתיו האחרון במפגשי ראשי אופ"א בקרואטיה ובטורקיה, על אף שרק בספטמבר אמר צ'פרין בעצמו שבשלב זה אין דיונים בנושא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר